Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Duminica, 20:30 - Omul de otel

Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Duminica, 20:30 - Omul de otel
Citeste mai mult despre: filme, ProTV,
Data: 04 Februarie 2017
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV!

Sambata, de la 22:30 - Avionul Condamnatilor

Cu: Nicolas Cage, John Cusack, John Malkovich
Regia: Simon West
Gen: Actiune, Crima, Thriller

Un film cu incasari de peste 100 de milioane de dolari, Avionul condamnatilor reuneste trei actori de exceptie ai ultimilor ani – Nicolas Cage, John Cusack si John Malkovich. Exceland in efecte speciale realizate ca la carte, acest thriller prezinta povestea imprevizibila a fostului erou de razboi Cameron Poe (Cage), condamnat opt ani la inchisoare dupa ce ucide accidental un barbat care se luase de nevasta lui. 

Imediat dupa ce este inchis, Poe afla ca sotia lui este gravida, astfel ca, primul lucru pe care-l face dupa eliberare este sa se imbarce in primul avion pentru a se duce sa-si intalneasca fetita pe care n-a vazut-o niciodata. Ironia sortii este ca avionul pe care trebuia sa-l ia este amanat, asa ca Poe, manat de nerabdarea revederii familiei, va lua o cursa speciala. Pentru ca de-abia iesise de la racoare, autoritatile consimt sa-l urce la bord intr-un avion care urmeaza sa-i transporte pe cei mai periculosi zece detinuti din sistemul penal american la cel mai bine pazit penitenciar construit vreodata in lume. 


Duminica, de la 20:30 - Iron Man: omul de otel

Cu: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Terrence Howard
Regia: Jon Favreau
Gen: Actiune, Aventura, Sci-Fi

Tony Stark (Robert Downey Jr.), un industrias foarte instarit, filantrop si, totodata, un geniu al ingineriei, este rapit in timp ce se afla intr-o vizita in Afganistan si fortat sa construiasca o racheta.

In schimb, el decide sa se foloseasca de tehnologia oferita pentru a construi o armura cu ajutorul careia sa se elibereze. Reintors in SUA, isi incepe transformarea in Iron Man, un supererou care se va confrunta cu un inamic pe masura: Iron Monger (Jeff Bridges).

FULLSCREEN
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Sambata, 22:30 - Avionul Condamnatilor si Duminica, 20:30 - Omul de otel
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO