Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV, de la 20:30: Duminica vezi Iron Man - Omul de otel 2 cu Robert Downey Jr.

Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV, de la 20:30: Duminica vezi Iron Man - Omul de otel 2 cu Robert Downey Jr.
Citeste mai mult despre: filmul pro, filme, ProTV,
Data: 11 Februarie 2017
Cele mai bune filme se vad la ProTV! 

Sambata - La limita extrema

Regia: Ericson Core
Cu: Ray Winstone, Edgar Ramírez
Gen: Actiune, Crima

LA LIMITA EXTREMA este un thriller de actiune plin de adrenalina, productie a companiei Alcon Entertainment, in care un tanar agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltreaza intr-un grup de sportivi de elita mereu in cautarea de senzatii tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga daca suspiciunile legate de implicarea acestora intr-o serie de infractiuni executate in maniera extrema si neobisnuita sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viata mereu in pericol iminent, Utah e decis sa faca orice pentru dovedi ca acestia sunt vinovati de acea serie de crime de neconceput.


Duminica - Iron Man - Omul de otel 2

Regia: Jon Favreau
Cu: Robert Downey Jr., Don Cheadle, Gwyneth Paltrow
Gen: Actiune, Aventuri

Paramount Pictures si Marvel Entertainment prezinta mult asteptata continuare a filmului „Iron Man”, blockbusterul care descrie aventurile eroului de legenda lansat de Marvel, si care ii reuneste pe regizorul Jon Favreau si actorul nominalizat la Oscar Robert Downey Jr.

Este un fapt binecunoscut de toata lumea acum ca industriasul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony incearca sa minimalizeze beneficiile celebrului costum relansand extravagantul Stark Expo, o expozitie a inovatiilor in scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar, guvernul Statelor Unite insista sa fie predata armatei costumul -arma revolutionara si in plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea sa-l distruga pe Tony dezvaluind propria arma devastatoare construita cu tehnologia Stark.

Coplesit din toate partile, in timp ce se confrunta si cu demonii proprii, Tony trebuie sa-si cheme aliatii – cei vechi si cei noi – pentru a se lupta cu dusmanii ce vor sa-l distruga pe el si intreaga omenire.

In „Iron Man 2” Downey este „acompaniat” de o distributie de eroi si raufacatori, din care fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke si Samuel L. Jackson in rolul lui Nick Fury. 

FULLSCREEN
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Sambata - La limita extrema si Duminica - Iron Man - Omul de otel 2
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO