Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Duminica - "2012" de la ora 20:30

Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Duminica -  2012  de la ora 20:30
Citeste mai mult despre: filme, ProTV,
Data: 12 Noiembrie 2016
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV!

Sambata - Thor

  • Cu: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins
  • Regia: Kenneth Branagh 
  • Gen: Actiune, Aventura 

 

Paramount Pictures si Marvel Entertainment prezinta THOR, cel mai tinar supererou din panteonul de supereroi care au inspirat generatii de iubitori ai genului. 

Aventura epopeica a lui THOR ne poarta prin Universul Marvel de pe Pamintul zilelor noastre, pe tarimul mistic din Asgard. In centrul povestii sta Atotputernicul Thor, un razboinic puternic, dar arogant, ale carui fapte nesabuite reaprind un vechi razboi. Thor e surghiunit de tatal sau pe Pamint, fiind fortat sa traiasca printre oameni. Cind cel mai primejdios dusman din lumea lui Thor isi trimite pe Pamint fortele intunecate pentru a-l invada, Thor invata ce inseamna sa fii un erou adevarat.

THOR este povestea calatoriei mitice a unui erou: din printul rebel care considera ca s-a nascut pentru a mosteni tronul tatalui sau, la un supererou care invata ca trebuie sa-si cistige dreptul de a conduce.


Duminica - 2012

  • Cu: John Cusack, Chiwetel Ejiofor
  • Regia: Roland Emmerich
  • Gen: Actiune, Drama, SF

Un scriitor de romane SF afla ceea ce guvernul Statelor Unite stie de cativa ani de zile: ca scoarta terestra va fi distrusa din cauza unor colosale explozii solare, lucru prevestit de calendarul mayas, care considera ca lumea se va sfarsi in anul 2012. Pentru scriitor si familia lui incepe o cursa pe viata si pe moarte pentru a ajunge pe una din navele construite de guvern, singura sansa de supravietuire intr-o lume in pragul colapsului.Ne aflam in anul 2012. Jackson Curtis este un tata divortat, a carui fosta sotie s-a mutat impreuna cu cei 2 copii ai lor la noul ei iubit. Angajat ca sofer de limuzina, dar aspirand la o cariera de scriitor, acesta isi ia copiii intr-un week-end pentru o mini-excursie la parcul National Yellowstone. Aici cei 3 descopera ca mai multe sectiuni ale parcului sunt inchise de catre armata si oameni de stiinta ai guvernului.

Dupa ce il intalneste pe Charlie, un angajat la radio, care crede ca toate aceste semne indica o catastrofa majora ce va duce la sfarsitul lumii, Jackson devine suspicios. Pamantul incepe sa aiba fisuri ingrijoratoare in zona Los Angeles-ului,iar catastrofele naturale progreseaza mai repede decat ar fi anticipat cineva. Jackson se intoarce in L.A. pentru a o salva pe fosta sotie si pe iubitul acestuia, inainte ca Los Angeles-ul sa se scufunde in Oceanul Pacific. In timp ce milioane de oameni mor peste tot in lume din cauza cutremurelor ce pareau sa nu se mai opreasca, Jackson se intoarce iar la parcul Yellowstone, unde il cauta si il gaseste pe Charlie, tipul care i-a spus ca sfarsitul e aproape pentru a afla mai multe raspunsuri.

Profetia care spunea ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas se dovedeste pana la urma a fi adevarata, iar Jackson incearca tot posibilul sa-si salveze familia si sa asigure ca umanitatea nu va fi complet stearsa de pe fata pamantului.

FULLSCREEN
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Sambata - "Thor - Intunericul", Duminica - "2012" de la ora 20:30
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO