Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Duminica - Hobbitul, de la 20:30, numai la ProTV

Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Duminica - Hobbitul, de la 20:30, numai la ProTV
Citeste mai mult despre: ProTV, filme,
Data: 04 Decembrie 2016
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV!

Viata lui Pi, Sambata, de la 20:30, numai la ProTV

  • Cu: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain
  • Regia: Ang Lee
  • Gen: Aventura, Drama, Fantasy

Cu VIATA LUI PI, regizorul Ang Lee ("Brokeback Mountain", "Tigru si dragon") a creat un film revolutionar despre un tanar care supravietuieste unui dezastru maritim si se vede silit sa porneasca intr-o calatorie epopeica, plina de aventuri si de descoperiri.

Dupa naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de gradina zoologica, Pi Patel, pluteste in deriva intr-o barca de salvare alaturi de o hiena, un urangutan, o zebra ranita si un imens si infometat... tigru de Bengal. Pustiul isi foloseste cunostintele enciclopedice in ceea ce priveste comportamentul animalelor pentru a-l tine la distanta pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasa si plina de riscuri relatie pe parcursul lungilor luni de calatorie pe valurile oceanului.

Actiunea filmului VIATA LUI PI, ecranizarea unei carti care s-a vandut in milioane de exemplare si a petrecut ani intregi in clasamentele bestsellerurilor, se petrece pe trei continente si doua oceane, de-a lungul unei perioade de multi ani, intr-un vast univers al imaginatiei. Viziunea lui Lee, impreuna cu uimitoarele imagini 3D, a transformat un roman care de multa vreme era considerat imposibil de ecranizat intr-o imbinare indrazneata de naratiune epopeica si teme profunde, care provoaca la reflectie.


Hobbitul, Duminica, de la 20:30, numai la ProTV

  • Cu: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage
  • Regia: Peter Jackson
  • Gen: Aventura, Fantasy
Aventura urmareste calatoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expeditie de proportii epice, pentru a redobandi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar. Calatoria lor ii va purta in Tara Pustietatii, pe taramuri inselatoare, pline de goblini, wargi, orci, si vrajitori.
 
Desi tinta lor se afla la rasarit, catre Muntele Singuratic, ei trebuie mai intai sa treaca prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o intalneste pe creatura care ii va schimba viata pentru totdeauna... Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, nestiutorul Bilbo Baggins nu doar ca descopera in el insusi un curaj si o ingeniozitate care il surprind si pe el, dar intra si in posesia "pretiosului" inel al lui Gollum, cu calitati misterioase si foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leaga soarta intregului Pamant de Mijloc intr-un mod pe care Bilbo nici nu si-l poate imagina inca.
 

FULLSCREEN
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV: Sambata - Viata lui Pi si Duminica - Hobbitul, de la 20:30, numai la ProTV
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO