Cele mai bune filme sunt la Pro TV: ASTAZI, Jocurile foamei: Revolta - Partea I, de la 20:30

Cele mai bune filme sunt la Pro TV: ASTAZI, Jocurile foamei: Revolta - Partea I, de la 20:30
Citeste mai mult despre: filme de weekend, ProTV,
Data publicarii: 10 Iunie 2017
Data actualizare: 11 Iunie 2017
Cele mai bune filme sunt la Pro TV!
Sambata, de la 20:30, Titanic

Regia: James Cameron
Cu: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Gen film: Drama


 
"Titanicul" lui James Cameron este o poveste de dragoste imbinata cu scene de actiune, care are loc in timpul primei calatorii a navei R.M.S. Titanic, mandria companiei White Star Line si, in acelasi timp, cel mai mare obiect in miscare care fusese vreodata construit. A fost cea mai luxoasa nava de linie a vremii sale - "nava viselor" - care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane in apele inghetate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912. Calatoria "Titanicului" incepe in prezent, in locul unde este scufundata epava acesteia, la doua mile si jumatate sub nivelul oceanului. Un cautator de comori (Bill Paxton) este hotarat sa scoata la suprafata bogatiile acestei nave maiestuoase, pentru a descoperi povestea nespusa. Ruinele tragice dispar, lasand loc palatului sclipitor care a fost Titanicul, in momentul in care se pregateste lasarea sa la apa pentru prima sa calatorie din Anglia. Printre miile de calatori care isi iau ramas bun, destinul a ales doua suflete tinere, facandu-le eroii unei pasiuni care le va schimba vietile pentru totdeauna.
 
Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) este o americanca de 17 ani, din clasa superioara, sufocata de limitarile si asteptarile societatii eduardiene, care se indragosteste de tanarul pasager de la clasa a treia, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), care este un spirit liber. Dupa ce deschide ochii la lumea din afara custii ei aurite, iubirea dintre Rose si Jack creeaza un puternic mister care va dainui peste ani, pana in prezent. Nimic nu ii va desparti - nici macar o intamplare atat de greu de imaginat precum scufundarea Titanicului.
 
Universul lor este populat si de Cal Hockley, interpretat de Billy Zane, mostenitorul unei averi imense si logodnicul lui Rose, si de Ruth DeWitt Bukater, mama lui Rose, avida de pozitie sociala, interpretata de Frances Fisher. Laureata premiilor Oscar Kathy Bates este cel mai colorat personaj real de pe nava, Molly Brown. Printre alte personaje istorice se afla capitanul E.J. Smith (Bernard Hill), directorul White Star Line, J. Bruce Ismay (Jonathan Hyde), si constructorul si arhitectul principal al Titanicului, Thomas Andrews (Victor Garber). Mai participa la acest destin devastator pentru pasagerii Titanicului emigrantul italian Fabrizio De Rossi (Danny Nucci), cel mai bun prieten al lui Jack, sarac dar hotarat; si Spicer Lovejoy (David Warner), valetul loial al lui Cal Hockley.

Duminica, de la 20:30, Jocurile foamei: Revolta - Partea I

Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland
Gen film: Actiune

Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!