Cele mai bune filme sunt la ProTV: "Jocurile foamei: Sfidarea" - duminica, de la 20:30

Cele mai bune filme sunt la ProTV: Jocurile foamei: Sfidarea - duminica, de la 20:30
Data publicarii: 20 Februarie 2016
Data actualizare: 21 Februarie 2016
Cele mai bune filme sunt la ProTV!

"Ziua Z: Apocalipsa", sambata, de la 20:30

Regia: Marc Forster

Cu: Brad Pitt, Mireille Enos, Sterling Jerins, Abigail Hargrove

Gen film: Actiune

Intr-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se afla intr-un blocaj de trafic impreuna cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte ca blocajul din trafic nu e unul obsinuit; cerul e brazdat de elicoptere de politie, iar pe strazi e plin de politisti pe motociclete.

Ceva face ca multimi de oameni sa se atace cu ferocitate unul pe celalalt – un virus letal care se propaga dintr-o singura muscatura, si care tansforma oameni sanatosi in creaturi de o salbaticie greu de imaginat. Vecinii se intorc impotriva vecinilor, un strain amabil devine brusc un dusman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numarul celor infectati creste exponential in fiecare zi, devenind rapid o pandemie globala.

Pe masura ce numarul celor infectati copleseste rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e fortat sa se intoarca la viata periculoasa pe care o dusese inainte de a se retrage pentru a declansa o investigatie globala cautand sursa epidemiei, dar si mijloacele prin care sa poata fi oprita raspandirea sa.

"Jocurile foamei: Sfidarea", duminica, de la 20:30

Regia: Francis Lawrence

Cu: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson

Gen film: Actiune

Katniss si Peeta au castigat impreuna sangeroasele Jocuri ale Foamei, sfidand pentru prima data in istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniti in Districtul 12, spera sa traiasca in pace. 

Dupa toate obstacolele peste care au trecut, au castigat o viata sigura si decenta pentru familile lor. Dar in timp ce Katniss si Peeta sunt fortati sa faca Turul Invingatorilor, apar zvonuri cu privire la o revolta printre locuitorii districtelor. In ochii conducatorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Daca nu vor reusi sa convinga natiunea Panemului ca sunt in continuare indragostiti nebuneste, consecintele ar putea fi dezastruoase.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!