Cele mai fit modele Instagram: motivul pentru care le urmăresc milioane de bărbați

Cele mai fit modele Instagram: motivul pentru care le urmăresc milioane de bărbați
Autor: Doina Goanta
Data: 17 Decembrie 2019
Sunt frumoase, sexy și super fit! Modelele de fitness de pe Instagram au milioane de urmăritori și fac senzație cu formele lor apetisante, dar și cu musculatura lor bine definită. Iată 4 femei care au înnebunit internetul cu pozele lor incendiare în care își arată trupurile intens lucrate la sală:

Cele mai sexy modele de fitness de pe Instagram: Jen Selter 

Urmărită de 12.8 milioane de admiratori, Jen Selter este o tânără de 26 de ani cunoscută pentru “belfie-urile” sale :)  În cazul în care nu știați ce sunt alea “belfie-uri”, așa se numesc selfie-urile de la spate :) Posesoarea unui posterior perfect, intens lucrat în sala de fitness, Jen Selter se mândrește cu corpul sau impecabil. Pe lângă posteriorul bombat, tânără are și un abdomen six pack de invidiat. 

Cele mai sexy modele de fitness de pe Instagram: Michelle Lewin


Urmărită de 13,5 milioane de oameni, Michelle Lewin este o americancă de 33 de ani care a lucrat 15 ani în sala de fitness ca să aibă trupul cu care se mândrește în prezent. 

"Eram prea slabă, aveam 40 de kilograme. Nu puteam purta niciodată fustă și tocuri înalte. Eram foarte complexată de felul în care arătam", mărturisea într-un interviu Michelle Lewin.  Acum, modelul de fitness arată spectaculos: ce-i drept, a trecut și prin cabinetul medicului estetician. 

Cele mai sexy modele de fitness de pe Instagram: Jennifer Nicole Lee

În vârstă de 44 de ani, Jennifer Nicole Lee este urmărită de 302.000 de admiratori pe pagina sa de Instagram.  Aceasta a devenit celebră după ce a slăbit 30 de kilograme și s-a transformat dintr-o gospodină plictisită într-una din cele mai sexy și fit femei din America.

Cele mai sexy modele de fitness de pe Instagram: Brittne Babe Fitness


Brittne Jackson are 25 de ani și este posesoarea unui trup pe care orice practicantă de bodybuilding ar fi invidioasă.

FULLSCREEN
Cele mai fit modele Instagram: motivul pentru care le urmăresc milioane de bărbați
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO