Cele mai frumoase 10 orase din Statele Unite in care sa traiesti daca ai sub 35 de ani

Cele mai frumoase 10 orase din Statele Unite in care sa traiesti daca ai sub 35 de ani
Data publicarii: 31 Decembrie 2014
Data actualizare: 04 Ianuarie 2015
Exista o multime de modalitati prin care se pot stabili care sunt cele mai frumoase orase ale momentului, unul dintre aspectele principale de care trebuie sa tinem cont fiind segmentul de public caruia ne adresam. 

Daca ne raportam la generatia tanara, la persoanele aflate sub 35 de ani, si avem in vedere care sunt prioritatile si dorintele lor, putem realiza o lista de zece orase care le pot oferi tinerilor nivelul de trai pe care si-l doresc.  

Publicatia online Vocative a realizat o astfel de lista, pornind de la urmatoarele variabile: locuri de munca, mancare, viata de noapte, date demografice si altele. Conform publicatiei, acestea sunt primele 10 orase in care tinerii isi pot construi un camin si pot trai fericiti: 

1. New York, New York - este considerat orasul in care poti gasi mereu lucruri de facut, cu numeroase destinatii de distractie. 


Sursa FOTO: Getty Images


2. Arlington, Texas - a primit cele mai multe apreciere la "capitolul culinar".

3. San Francisco, California - este recomandat tinerilor dornici sa isi gaseasca un loc de munca stabil.


Sursa FOTO: Shutterstock


4. Denver, Colorado - specialistii au considerat ca acesta este orasul in care distractia este "la ea acasa". 

5. Austin, Texas - a fost inclus in top deoarece este unul dintre orasele care "nu dorm niciodata", locuitorii sai stiind sa petreaca ca nimeni altii. Nici la capitolul "job-uri" lucrurile nu stau rau, tinerii avand sansa de a-si gasi locuri de munca.


Sursa FOTO: Shutterstock


6. Minneapolis, Minnesota - se numara printre orase americane cu cele mai bune si bine platite job-uri. 

7. Seattle, Washington - orasul a fost inclus in top datorita nivelului de trai crescut si a posibilitatii locuitorilor de a-si achizitiona alimente de calitate. 


Sursa FOTO: Shutterstock


8. St. Paul, Minnesota - acest oras este recomandat persoanelor familiste si tuturor celor care isi doresc sa aiba un camin intr-un de poveste. 

9. Madison, Wisconsin - exceleaza la categoriile "locuri de munca" si "locuinte".

10. Portland, Oregon - se evidentiaza prin calitatea si diversitatea produselor alimentare pe care le utilizeaza locuitorii sai.


Sursa FOTO: Shutterstock

Sursa: Huffington Post
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies