Cele mai haioase transformari ale vedetelor. Cum ar arata Rihanna, Angelina Jolie sau Selena Gomez daca ar fi obeze

Cele mai haioase transformari ale vedetelor. Cum ar arata Rihanna, Angelina Jolie sau Selena Gomez daca ar fi obeze
Data publicarii: 28 Aprilie 2014
Data actualizare: 28 Aprilie 2014
Cele mai in voga vedete ale momentele petrec ore intregi in sala de fitness, tin diete peste diete si impresioneaza prin frumusetea si formele lor. Cum ar arata insa daca ar fi cu cel putin 30 de kilograme mai grase? Rezultatul te va soca.

Rihanna, Selena Gomez sau Miley Cyrus fac parte din categoria celor mai admirate cantarete din lume, care nu impresioneaza doar prin vocea si talentul lor, dar si datorita unui fizic de invidiat, pe care il intretin prin mult sport si diete diversificate.

Nici Angelina Jolie, Jennifer Lawrence sau Keira Knightley nu se lasa mai prejos si afiseaza intotdeauna un look proaspat si un corp fara cusur, pentru care fanii le felicita cu fiecare ocazie.

Spre amuzamentul lor, dar si al admiratorilor fideli, chipurile vedetelor au fost modificate intr-un program special, iar imaginile rezultate fac senzatie pe internet. Cum ele niciodata nu au avut forme voluptoase, vedetele au fost "ingrasate" automat cu cateva zeci de kilograme, schimbare ce le-a deformat si le-a facut aproape de nerecunoscut.

Rihanna

 

Selena Gomez

 

Miley Cyrus

 

Jennifer Lawrence

 

Keira Knightley

 

Beyonce

 

Angelina Jolie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies