Cele mai interesante momente de la gala Music Billboard Awards. Cine a castigat marele trofeu

Cele mai interesante momente de la gala Music Billboard Awards. Cine a castigat marele trofeu
Citeste mai mult despre: Ed Sheeran, Gala Billboard, Taylor Swift,
Data: 21 Mai 2018
Artistul britanic Ed Sheeran a castigat, ieri-seara, marele premiu la Billboard Music Awards, gala care a fost presarata in acest an cu discursuri si diverse momente care au avut legatura cu miscarea #MeToo, dar si cu discursuri despre problema armelor de foc. 

Gala Billboard Music Awards, care a avut loc in Las Vegas, a fost prezentata de cântăreata Kelly Clarkson si a avut parte de multe momente inedite, aplaudate indelung de cei din sala.

Bruno Mars, cantaretul britanic Ed Sheeran si rapperul Kendrick Lamar, care a castigat in urma cu cateva luni si premiul Pulitzer pentru ultimul sau album (primul artist rap care a fost distins cu acest premiu) au primit cele mai multe nominalizari, cate 15 fiecare. 

Astfel, Ed Sheeran i-a invins pe Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars si Taylor Swift la categoria “Top Artist”, primind totodata inca trei trofee pentru categoriile „Top Male Artist”, „Top Songs Sales Artist” şi „Top Radio Songs Artist”.

Taylor Swift a primit trofeul “Top Female Artist”, in timp ce Bruno Mars a plecata casa cu nu mai putin de cinci trofee (pentru categoriile „Top R&B Artist”, „Top R&B Male Artist”, „Top R&B Tour”, „Top R&B Album” („24K Magic”) şi „Top R&B Song” („That’s What I Like”).

Imagine Dragons a fost desemnat cel mai bun grup rock, iar Drake a fost castigatorul categoriei „Top Billboard 200 Artist”.

O surpriza a fost castigatoarea de la categoria „Top R&B Female Artist”. Toata lumea le dadea castigatoare fie pe Beyonce, fie pe Rihanna, ambele nominalizate, insa cea care a plecat cu trofeul acasa a fost SZA. 

Daca la categoria de mai sus toata lumea a fost luata prin surpindere, la categoria „Top Rap Female Artist” castigatoarea nu a fost o surpriza pentru nimeni. Cardi B a fost cea care a plecat cu prestigiosul trofeu acasa. 

Kendrick Lamar, care a pierdut in fata lui Ed Sheeran la categoria “Top Artist”, a fost desemnat cel mai bun artist rap. De asemenea, rapperul Jay-Z a fost castigatorul la categoria „Top Rap Tour”, in timp ce Bono si U2 au plecat acasa cu trofeul categoriei „Top Touring Artist”.

Janet Jackson a vorbit in discursul ei despre miscarea #MeToo, in timp ce Kelly Clarkson a abordat un subiect la fel de sensibil: controlul armelor de foc. Pe scena a urcat si corul unui liceu din State, unde, la inceputul anului, au fost ucisi 17 elevi, intr-unul dintre cele mai grave atacuri cu arma de foc din ultimii ani. 

Invitatii speciali care au cantat in acest an au fost Janet Jackson, Ariana Grande, Kelly Clarkson, John Legend, Christina Aguilera, Dua Lipa, Demi Lovato, Pharrell Williams, Kesha, Zedd, dar si trupa din ’90 Salt-N-Pepa. 




Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO