• PRO TV
  • Cele mai scandaloase apariții de la Globurile de Aur 2020

Cele mai scandaloase apariții de la Globurile de Aur 2020

Cele mai scandaloase apariții de la Globurile de Aur 2020

Nu este ușor să te faci remarcată la un eveniment cu zeci de vedete pe metrul pătrat. La Globurile de  Aur, celebritățile s-au străduit, dar… prea puține au reușit!

Ținutele de anul acesta au fost destul de “rezervate”: prea puține vedete au riscat să iasă din tiparul unei astfel de ceremonii. Iar cele care au riscat și-au atras o mulțime de critici.

De obicei, Gwyneth Paltrow este în top cel mai bine îmbrăcate vedete la orice eveniment își face apariția. De data aceasta însă rochia ei transparentă, marca Fendi, a plasat-o pe lista vedetelor prost îmbrăcate. Cu o ținută care se potrivește mai bine la evenimente ca Premiile MTV sau People’s Choice, Gwyneth a arătat un pic prea mult pentru o festivitate gen Golden Globes.

Billy Porter a ținut să iasă în evidență și de data aceasta! Actorul a avut o apariție dramatică într-un outfit alb, cu trena de pene, creat de Alex Vinash, combinat cu o pereche de încălțări Jimmy Choo.

La 53 de ani, Salma Hayek a fost imposibil de ignorat într-o rochie Gucci, care i-a lăsat impresionantul decolteu la vedere.

Kerry Washington a avut una dintre cele mai sexy ținute ale serii.

Jason Momoa a ridicat instant temperatura în sala de festivități: și-a dat sacoul de catifea jos și a rămas numai în maiou.

Vezi mai multe imagini ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni