Top cele mai scumpe 8 filme din istorie

Top cele mai scumpe 8 filme din istorie
Citeste mai mult despre: filme, Avatar, hollywood, Piratii din Caraibe,
Data: 16 Martie 2011
Cand vorbim despre filmele realizate la Hollywood investitiile sunt de ordinul milioanelor de dolari. O cifra cu sase zerouri nu mai surprinde pe nimeni atunci cand vine vorba de productia unui film.

 Rezultatele se vad atat pe marile ecrane, cat si in box office. James Cameron s-a intrecut pe sine cand a realizat Avatarul, avand un buget de 500 de milioane de dolari. Chiar daca scenariul e scris din 1994, regizorul a amanat productia pana tehnologia a ajuns pe placul viziunilor sale.

Citește și

Ei bine, el a folosit o noua camera de filmat care ii permite regizorului sa vada interactiunea actorului cu lumea generate pe computer, in timp real si alte echipamente tehnice de ultima ora.

Piratii din Caraibe: La capatul lumii (2006) a avut un buget estimativ de 300 de milioane de dolari. A obtinut aproximativ un milliard. Partea III a filmului regizat de Gore Verbinski a primit laude, dar si critici, multi intrebandu-se pe ce s-au dat atatia bani. Ei bine, trebuie admis ca filmul arata grozav si Johnny Depp nu este un actor de categorie B.

Citeste mai mult pe procinema.ro!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies