Celebra actriță din "Pe aripile vântului" are 103 ani și arată extrem de bine! Vezi ce viață spectaculoasă a avut și are

Celebra actriță din  Pe aripile vântului  are 103 ani și arată extrem de bine! Vezi ce viață spectaculoasă a avut și are
Data: 09 Decembrie 2019
E ultima supraviețuitoare din distribuția celebrei pelicule ”Pe aripile vântului”, iar la aproape 104 ani arată foarte bine. 

Olivia de Havilland a fost mereu frumoasă, după cum se vede și în fotografiile făcute în perioada filmării producției "Pe aripile vântului”, în care a făcut istorie în pielea personajului Melanie Hamilton.  

Citește și


Olivia de Havilland s-a născut în Japonia într-o familie britanică, iar la 25 de ani a devenit cetățean britanic. În 1934, când avea 18 ani, se pregătea să devină profesoară de limba engleză, dar a fost remarcată de regizorul Max Reinhardt în „Visul unei nopţi de vară” de William Shakespeare, în care juca cu o trupă de amatori.

 Reihardt a angajat-o pentru o adaptare filmată, semnând un contract pe cinci ani cu studiourile Warner Brothers.În anii următori, Olivia de Havilland va apărea în „Captain Blood” (1935), alături de Errol Flynn. Au devenit cuplul cel mai cunoscut pe ecran, el, cuceritor, ea, finuță şi romantică. În 1939 a jucat în "Pe aripile vântului”, iar de-a lungul carierei a câştigat doua Oscaruri și a mai avut parte de altre trei nominalizări.
Pe PRO TV PLUS puteți urmări povestea de succes a altor vedete, la rubrica "Profil de celebritate"


FOTO: GETTY

FULLSCREEN
pe aripile vantului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies