Celebritati care au copii "in toata firea". Cum arata fiul Sofiei Vergara sau fiica lui Eminem

Celebritati care au copii  in toata firea . Cum arata fiul Sofiei Vergara sau fiica lui Eminem
Data: 28 August 2016
Uneori avem impresia ca stim totul despre celebritati. Sunt cateva insa care prefera sa isi tina viata personala departe de lumea presei. Tocmai de aceea, s-ar putea sa nu stii ca unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood au copii de 20 sau chiar 30 de ani. Unii dintre ei au ales sa mearga pe acelasi drum ca si parintii lor, altii au preferat sa faca altceva.

Jude Law

Dintre cei cinci copii ai lui, fiul sau Rafferty Law, in varsta de 19 ani, este cel mai cunoscut si are o cariera de succes. Acesta are un sarm si un fizic de invidiat, ceea ce l-a ajutat sa intre in lumea modei, dar si a muzicii. Pe urmele lui calca si Iris Law, fiica actorului, care la 15 ani se anunta a fi urmatoarea stea a modellingului.

 

 

 

O fotografie postată de Iris Law (@lirisaw) pe

Eminem

Fiica artistului, Hailie Jade, are deja 20 de ani si deja a facut furori pe internet cu calitatile sale fizice. Pe langa Hallie, Eminem mai are doua fiice adoptate.

 

 

#Newpic @eminem daughter #HailieJade

O fotografie postată de William Mathers (@william_mathers2) pe

Foto: Hailie este cea din dreapta

Sofia Vergara

Starul din “Modern Family” are un fiu de 20 de ani pe nume Manolo. Greu de crezut , avand in vedere ca actrita arata de parca ar avea aceeasi varsta cu a fiului ei. Cei doi au o relatie foarte speciala, Vergara considerandu-l chiar cel mai bun prieten.

Tom Hanks 

Tom Hanks incearca sa isi tina viata personala departe de presa. Tocmai de aceea,  apare foarte rar in tabloide. Hanks are un fiu de 38 de ani pe nume Colin care, ca si tatal sau, este actor. A aprut in cateva filme si show-uri de televiziune precum “Dexter” , “Life in Pieces” sau “Fargo”. Pe langa Colin, Hanks mai are si o fiica si doi baieti.

FULLSCREEN
Celebritati care au copii "in toata firea". Cum arata fiul Sofiei Vergara sau fiica lui Eminem
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO