Celebritati in ipostaze nu prea magulitoare! SUPER GALERIE FOTO

Celebritati in ipostaze nu prea magulitoare! SUPER GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: celebritati, funny, Lady Gaga, Miley Cyrus, sani,
Data publicarii: 21 Ianuarie 2011
Data actualizare: 21 Ianuarie 2011
Fie ca se stramba, mijesc ochii, casca cu gura pana la urechi, isi expun prin decolteuri neinspirate trupurile de pe care curg pieile sau li se vad coastele, celebritatile nu isi pierd din farmec, iar paparazzi castiga si ei o paine surprizandu-le in ipostaze amuzante sau care, uneori, starnesc mila.

Specialiste in grimase caraghioase s-ar parea ca sunt Katy Perry si Miley Cyrus, iar Kelly Osbourne exceleaza in expresii tampe, gen "vitica la poarta noua", si machiaje neinspirate.

Courtney Love, Angelina Jolie si Tori Spelling isi expun trupurile extrem de slabe si dizgratioase, Megan Fog si Lady Gaga par ca fac vocalize sau ca pozeaza pentru un nou model de papusa gonflabila, Heidi Klum ne arata un sfarc, in timp ce Amy Winehouse isi expune chilotii, pe langa strambaturile de parca ar manca agurida.

Barbatii celebri nu se lasa nici ei mai prejos - Jude Law, Peter Andre, Hugh Grant, Sting, David Beckham sau rocker-ul Iggy Pop nu au fost iertati nici ei de paparazii, care i-au surprins in momente pe care sus numitii nu le-ar pune nici in ruptul capului in albumele de familie.

Imaginile din super galeria foto dezvaluie si alte chipuri ale unor binecunoscute celebritati - nimic glamouros, carismatic sau cuceritor.

  • Ali FedotowskyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies