Celebritati pe motoare, pasiune si adrenalina! FOTO

Celebritati pe motoare, pasiune si adrenalina! FOTO
Data: 24 Noiembrie 2010
Una dintre pasiunile celebritatilor este motociclismul, considerat foarte trendy si practicat ori de cate ori le permite timpul, mai ales pe strazile din Los Angeles, dar si in escapade inafara orasului.  

Motoarele sunt si ele pe masura faimei celor care le incaleca - scumpe si puternice.

Deja nu mai mira pe nimeni cand apar pe motociclete cupluri celebre, desi toate privirile se intorc dupa ele, cum ar fi Brad Pitt - Angelina Jolie, Tom Cruise - Katie Holmes, Eva Longoria - Tony Parker (acum, in divort), George Clooney - Elisabetta Canalis, Pamela Anderson - Kid Rock.

Privirile sunt atrase si de motociclistii solitari: Hugh Jackman, Pink, Russell Crowe, Ewan McGregor, Jay Leno, John Travolta, Pink, Justin Timberlake sau Antonio Banderas.

La cea de-a 62-a editie a Festivalului de la Cannes, in mai 2009, o aparitie considerata excentrica la vremea respectica a fost aceea a actritei Chiara Casslli, care a sosit pe covorul rosu in rochie lunga, rosie, de gala, sandale negre cu tocuri inalte, descalecand de pe o motocicleta.

Eva Longoria era si ea atipica atunci cand se plimba cu motocicleta impreuna cu sotul ei, acum ex, Tony Parker - purta intotdeauna pantofi cu platforma si tocuri foarte inalte.

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies