Celebritățile care și-au arătat sprijinul pentru copiii lor, deși aceștia au recunoscut că sunt bisexuali

Celebritățile care și-au arătat sprijinul pentru copiii lor, deși aceștia au recunoscut că sunt bisexuali
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, Barbra Streisand, copii, Sting,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 24 Iulie 2018
Data actualizare: 24 Iulie 2018
Ei sunt părinții celebri care au acceptat faptul ca fii lor au o altă orientare sexuală și i-au sprijinit necondiționat, atât în viața reala cât și în mediul virtual.

Cu siguranță, pentru fiecare adolescent care se află în această etapă a vieții este dificil să-și exprime sentimentele atunci când vine vorba de un subiect atât de sensbil, cum ar fi orientarea sexuală. Este primordial să aibă parte de sprijinul familiei și al prietenilor în astfel de momente mai ales că în multe societăți din lumea asta încă este un subiect taboo. 

Ei sunt copiii celebrităților care au afirmat public că sunt diferiți și au primit sprijinul și susținerea părinților. 

 

This premiere???????????? #johnnydepp #vanessaparadis

A post shared by Briana (@briana_moldovan) on


Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp și a modelului de origine franceză, Vanessa Paradis, s-a declarat susțînătoare atunci când s-a unit proiectului Self Evident Truths de iO TTillett Wright, proiect care dorește eliminearea etichetelor privind orientarea sexuală.

Celebrul său tată, Johnny Depp a susținut-o pe tânăra purtând un tricou cu mesajul "We are you" în show-ul e televiziune Ellen. De asemenea actorul a relatat pentru Daily Mail: "Eu știam deoarece fiica mea îmi spune totul. Nu are rețineri față de mine. Suntem super apropiați și sunt foarte mândru de asta.. Sunt aici pentru ea"

Fiica cunoscutului cântăreț Carlos Vives, Lucy a creeat o adevărată isterie pe rețelele de socializare atunci când și-a postat o fotografie alături de Lauren Jaurengui, în care se sărutau. Artistul columbian care a colaborat cu Shakira pentru celebra piesă "Bicicleta" a declarat că se simte împăcat cu asta și că își va iubi copilul necondiționat. 

"Eu întotdeauna le-am spus copiilor mei că în spatele oricărei orientări sexuale, există dragoste. Când m-au sunat să-mi spună de fotografia în care Lucy se sărută cu o femeie, nu mi-am făcut griji. Cu siguranță în spatele acestui gest este ceva foarte important pentru ea"

Cântăreața și modelul Eliot Sumner, una dintre fetele legendarului Sting, a avut controverse pe baza sexualității sale. Deși a ieșit regulat cu femei de-a lungul timpului, aceasta a relatat pentru presă că nu dorește să-și pună o eticheta cu privire la preferințele sale sexuale.

Din fericire pentru ea, nu au existat probleme în familie deoarece în anul 1996, Sting a declarat pentru revista The Advocate: "Toată treaba cu sexualitatea este foarte ciudată pentru mine. Vreau să spun, cu toții avem gena Gay, nu?"

 

Happy Mother's Day to my mother and to all our mothers...

A post shared by Jason Gould (@jasongouldmusic) on

4. Jason Gould, fiul lui Barbra Streisand, i-a recunoscut mamei sale că este homosexual încă de la vârsta fragedă de 8 ani. În ani 90', cântăreața a făcut știrea publică și a decis să se informeze mai mult pe această tema. De asemenea, cu timpul artista a început să producă o piesă de teatru cu tematică Gay, numită "A normal heart" (O inima normală)
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies