Celine Dion a adus lacrimi in ochii tuturor la American Music Awards. Cantareata a oferit un tribut victimelor din Paris

Celine Dion a adus lacrimi in ochii tuturor la American Music Awards. Cantareata a oferit un tribut victimelor din Paris
Data: 23 Noiembrie 2015
Celine Dion a urcat pe scena de la American Music Awards si i-a lasat pe toti cei prezenti acolo in lacrimi. A cantat Imnul iubirii, melodia cantaretei Edith Piaf, tribut pentru persoanele decedate in urma atacului terorist din Paris.

Jared Leto este cel care a invitat-o pe scena pe Celine Dion. Inainte de asta insa tanarul cantaret a vorbit despre prietenul sau, Thomas Ayad, una dintre cele 89 de victime de la Bataclan. Ulterior a afirmat ca impreuna cu trupa sa, 30 Seconds to Mars, a performat acolo in urma cu doar cateva luni.

Celine a urcat pe scena si a cantat Imnul Iubirii in timp ce in spatele ei erau derulate imagini din Paris. Scene cu Arcul de Triumf, dar si cu lumanarile depuse la locul atacului, precum si fotografii ale parizienilor uniti de tragedie au fost afisate in timpul melodiei cantate de Celine Dion.

Un numar mare de persoane din audienta au fost profund emotionate de moment si chiar unele celebritati au varsat lacrimi pe masura ce cantareata isi ducea la bun sfarsit cantecul. Producatorul American Music Awards, Larry Klein, a declarat ca decizia de a include acest tribut s-a datorat dorintei de a fi solidari. "Reprezentantia data de Celine Dion ne va ajuta sa ne exprimam sentimentele prin cantece, atunci cand cuvintele nu ne sunt suficiente", a mai afirmat Klein.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO