Celine Dion a cantat piesa din Titanic la 20 de ani de la lansare! Cum a sunat "My heart will go on" LIVE

Celine Dion a cantat piesa din Titanic la 20 de ani de la lansare! Cum a sunat  My heart will go on  LIVE
Data: 24 Iunie 2017
Celine Dion i-a emotionat pana la lacrimi pe cei prezenti in sala premiilor Billboard 2017. La 20 de ani de la lansarea melodiei "My heart will go on", artista a cantat perfect melodia care i-a adus faima mondiala.

Imbracata intr-o rochie spectaculoasa, intr-un decor absolut minunat, Celine Dion a cantat perfect piesa "My heart will go on" si a demonstrat ca, desi au trecut 20 de ani de la lansarea ei, o poate interpreta la fel de bine ca pe CD.

Vocea artistei a sunat impecabil live, iar publicul a aplaudat-o in picioare la finalul momentului, cei din sala fiind constienti ca au fost partasi la un moment spectaculos de muzica si arta.

Pe parcursul prestatiei ei in direct, secvente din filmul de Oscar cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet au rulat pe un monitor din spatele lui Celine.

"Acest cantec inseamna enorm pentru mine si a jucat un rol urias in cariera mea. Le sunt recunoascatoare compozitorului si producatorului pentru ca au scris-o si mi-au dat ocazia sa fac parte din Titanic - un film-fenomen, care va ramane in istoria cinematografiei si va fi un reper pentru generatiile care vor veni. A fost o onoare sa-l cant la Premiile Bilbboard, la aniversarea de 20 de ani a peliculei", a spus Celine Dion.

FULLSCREEN
Celine Dion a cantat piesa din Titanic la 20 de ani de la lansare! Cum a sunat "My heart will go on" LIVE
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO