Celine Dion își îngrijorează fanii cu silueta ei firavă. Ce le raspunde vedeta

Celine Dion își îngrijorează fanii cu silueta ei firavă. Ce le raspunde vedeta
Citeste mai mult despre: Celine Dion, slaba,
Autor: Doina Goanta
Data: 30 Septembrie 2019
Celine Dion, care vara viitoare va concerta la București, a intrat în gura fanilor din cauza siluetei sale “firave”. Admiratorii sunt îngrijorați și cred că vedeta lor preferată ar trebui să ia masuri. Ce le transmite Celine? “Întotdeauna am fost slabă!”

În vârstă de 51 de ani, Celine Dion pare că trăiește a doua tinerețe. Participa la show-uri de modă și poartă outfituri excentrice, pe care puține vedete ar îndrăzni să le îmbrace. Vocea ei este la fel de puternică, iar în concerte nu își dezamăgește niciodată fanii. Cu toate astea, în ultima vreme, vedeta s-a văzut nevoită să dea câteva explicații legate de felul în care arată. Din ce în ce mai multă lume o critică pentru că este “prea slabă”. Vedeta le reamintește însă că întotdeauna a fost așa.

“E ceva om neregulă cu corpul meu? Dacă vă uitați la pozele cu mine de când aveam 12 ani… eram la fel de slabă, doar că aveam fața mai rotundă, pentru că atunci când ești tânăr ai mai multă grăsime”, a spus vedeta. 

Deși este, într-adevăr, slabă, se poate observa că Celine este foarte fit și că are o musculatura foarte bine definita. “Oamenii spun că sunt mult mai slabă acum, dar muncesc din greu, mă mișc mult și slăbitul vine la pachet”, explica Celine Dion.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Celine Dion își îngrijorează fanii cu silueta ei firavă. Ce le raspunde vedeta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO