Celine Dion, omagiu pe scenă pentru soțul decedat: „Sunt entuziasmată, dar și emoționată”

Celine Dion, omagiu pe scenă pentru soțul decedat: Sunt entuziasmată, dar și emoționată
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Iunie 2019
Data actualizare: 10 Iunie 2019
La 51 de ani, Celine Dion a încheiat un capitol important din viața ei, odată cu ultimul concert susținut live la Colosseum, în Las Vegas.

Cântăreața canadiană a susținut ultimul ei concert la Teatrul Colosseum din cadrul complexului hotelier Caesars Palace din Las Vegas, sâmbătă seară. În urmă cu 16 ani, regretatul ei soț, Rene Angelil, o aducea pentru prima dată să cânte aici. Celine Dion și-a amintit primul ei concert și i-a adus un omagiu fostului ei impresar și soț, decedat de cancer în 2016.

„Sunt mândră și, totodată umilă, de ceea ce am înfăptuit împreună la Colosseum în ultimii 16 ani, când eu și Rene am împărtășit acest vis împreună pentru prima dată. Această experiență a fost o parte însemnată a carierei mele, pe care o voi prețui pentru totdeauna”, a spus pe scenă Celine Dion.

Pe un ecran imens din spatele scenei au fost proiectate imagini din timpul primului concert susținut de artistă aici, dar și fotografii personale ale cântăreței, alături de regretatul ei soț.

FOTO: Getty Images

Sunt entuziasmată, dar și emoționată în același timp”, a mărturisit Celine în timp ce fotografiile se succedau pe ecranul din fața spectatorilor.

Artista a dezvăluit că a fost ultimul ei concert susținut la Colosseum în Las Vegas, însă, „probabil am păstrat tot ce e mai bun pentru ultimul”.

Citește și: Celine Dion, un nou început la 51 de ani: „Am lăsat acel capitol de 50 de pagini în urmă. O iau de la capăt”


În cei 16 ani în care a concertat la Colosseum, circa 4 milioane de fani au venit să o asculte pe Celine Dion live, scrie today.com.

Însă, sfârșitul unui eveniment de excepție nu e decât începutul unuia nou. Celine Dion a anunțat că pleacă în turneu în luna septembrie. Va fi primul turneu muzical pe care artista îl va susține pe continentul nord-american în ultimii 10 ani.

Prima destinație va fi orașul Quebec, din Canada, însă Courage World Tour cuprinde peste 50 de orașe din America de Nord.

Vezi și:

  • Celine Dion în Las Vegas: FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!