Celine Dion strânge mâna soțului său decedat în fiecare seară

Celine Dion strânge mâna soțului său decedat în fiecare seară
Citeste mai mult despre: Celine Dion, sotul ei,
Data publicarii: 23 Februarie 2020
Data actualizare: 29 Aprilie 2021
Celine Dion a găsit o metodă inedită de a-și aminti de răposatul său soț, Rene Angelil.

Cântăreața de 50 de ani și-a făcut o replică din bronz a mâinii soțului său, Rene Angelil, după moartea acestuia, de acum doi ani.

Citește și: Starurile care au pierdut milioane de dolari după ce și-au vândut casele de vis la prețuri de nimic

Aceasta a mărturisit că are deja un ritual, un gest pe care îl face în fiecare seară în memoria lui Rene, care a murit la vârsta de 73 de ani, în 2016, de cancer la plămâni.

”Îi strâng mâna soțului meu și bat în lemn în fiecare seară”, a declarat Celine Dion pentru Stellar Magazine. ”Chiar dacă a murit, eu tot vorbesc cu el”, a adăugat ea.

Celine a explicat și motivul pentru care a continuat să cânte, chiar în perioada de doliu. ”Soțul meu voia ca eu să fiu pe scenă, asta își dorea el cel mai mult. A vrut să se asigure că voi continua și după moartea lui. Așa că i-am demonstrat că da, pot să merg mai departe”.

”I-am spus că am copii și că trebuie să aibă încredere în mine”, a spune Dion, care are trei fii cu fostul producător muzical: Charles (17 ani) și gemenii Nelson și Eddy (7 ani). 

”Cred că, înainte de a pleca, voia să se asigure că sunt în regulă”, a adăugat Celine Dion. ”Încerc să-i demonstrez în fiecare zi că sunt în regulă. Copiii cresc, suntem puternici. Suntem bine”.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!