Cererea in casatorie la care orice femeie viseaza. Ce a facut un barbat pentru aleasa inimii sale te va lasa fara cuvinte - VIDEO

Cererea in casatorie la care orice femeie viseaza. Ce a facut un barbat pentru aleasa inimii sale te va lasa fara cuvinte - VIDEO
Citeste mai mult despre: cerere in casatorie, aniversare, sot, video,
Data publicarii: 30 Decembrie 2014
Data actualizare: 30 Decembrie 2014
Fiecare cerere in casatorie este spectaculoasa si speciala in felul ei, insa modul in care acest barbat a decis sa ii spuna sotiei sale ca doreste sa isi petreaca restul vietii alaturi de ea te va impresiona peste masura.

Fara urma de idoaiala, acest barbat ar putea primi la titlul "Sotul Anului". Cu ocazia celei de-a zecea aniversari a casatoriei, Steve a dorit sa o surprinda placut pe Kelli, sotia sa.

Barbatul a pregatit pana in cele mai mici detalii o noua cerere in casatorie pentru a-i dovedi alesei sale cat de mult o iubeste si o pretuieste.

Conform publicatiei Cosmopolitan, Steve a avut nevoie de 10 luni pentru a pune la cale intregul plan. Pentru ca totul sa iasa ca la carte, din decor nu au lipsit corul, o fanfara formata din 75 de membri si cele doua fiice ale cuplului, a caror sarcina a fost sa poarte o pancarta pe care sa scris: "Vrei sa te casatoriesti din nou cu mine?". 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies