Cezar Ouatu, criticat de fani după participarea la un show de talente din Marea Britanie. "Ți-e rușine că ești român?"

Cezar Ouatu, criticat de fani după participarea la un show de talente din Marea Britanie.  Ți-e rușine că ești român?
Citeste mai mult despre: Cezar Ouatu, Marea Britanie, scandal, show,
Autor: Cora Popeanga
Data: 24 Septembrie 2018
Cezar Ouatu a impresionat cu prestația lui la un show tv din Marea Britanie, unde a  interpretat melodia "Nessun Dorma". 

Juriul format din  Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson a fost impresionat de artistul în vârstă de 38 de ani.

Înainte să cânte, Cezar Ouatu a fost rugat să se prezinte. Acesta a decalarat că s-a născut în România, dar a crescut în Italia. 

Acesta este și motivul pentru care membrii juriului i s-au adresat în limba italiană atunci când au jurizat.


 

Declarația lui Ouatu a iscat un val de reacții negative. Fanii din țară i-au luat cu asalt pagina de Facebook, unde și-au exprimat nemulțumirile. 

 „Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român?”, i-a scris un admirator.
 

"Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu. Așa emotii mari la un public de 100 de ori mai mic decât la un Eurovision?", i-a scris un altul. 

"De apreciat interpretarea. Cât despre naționalitatea ta, dacă te naști și crești 20 de ani într-o țară, cu acea cetățenie în sânge ai să mori, indiferent de ceea ce îți scrie în acte." , "Îți este rusine cu naționalitatea ta, te prezinti in fata juriului drept un "amator emoționat!",  Ești un mare talent o voce de aur dar trebuiă să spui cu mândrie că ești român. Jos pălăria pentru sportivii care plâng la intonarea Imnului țării!", au mai comentat fanii pe rețelele de socializare.


Citește și: La 78 de ani, Al Pacino s-a despărțit de iubita sa pentru o tânără actriță israeliană


Cântărețul a simțit nevoia să clarifice acest aspect.

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano.", a spus el.

 

Cezar Ouatu i-a dedicat interpretarea ariei „Nessun dorma“ tatălui său, celebrul flautist Florin Ouatu. 

A fost absolut minunat. Eşti campionul lumii!“,  i-a spus Robbie Williams. 

„Îmi este imposibil să înțeleg ce reușești să faci cu vocea ta. Este absolut incredibil!”, a comentat și Louis Tomlinson. 

„Cezar, proiectul tău, pentru noi, este foarte special. Emiți o energie uriașă!”, l-a complimentat și starul Simon Cowell.


Artistul este obișnuit cu comeptițiile internaționale. Acesta a reprezentat România în anul 2013 la Eurovision, unde a obținut locul 13.


 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO