Cezar Ouatu, îndrăgostit lulea de iubita lui, Raluca Jurca. Cum a alintat-o cântărețul

Cezar Ouatu, îndrăgostit lulea de iubita lui, Raluca Jurca. Cum a alintat-o cântărețul
Cezar Ouatu a acceptat să se dueleze cu Andrei Stoica la Ferma. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Octombrie 2020
Data actualizare: 27 Octombrie 2020
Cezar Ouatu iubește din nou și, cel mai important, i se răspunde cu aceeași monedă. Contraternorul are o relație solidă cu o femeie mai tânără cu 19 ani decât el, dar cine spune că dragostea trebuie să aibă o vârstă?

Raluca Jurca a fost cea mai mare susținătoare a lui Cezar Ouatu cât timp artistul a concurat la Ferma. Orășeni vs. Săteni. Acum, că el s-a întors la viața lor de dinainte, emoțiile competiției au fost înlocuite cu fiorul poveștii lor de iubire. Cei doi își fac declarații în public, spre deliciul prietenilor și admiratorilor lor.

Ești omul ce mă fericește”, a descris Cezar un moment de tandrețe dintre ei, susprins de camera de fotografiat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you ????

A post shared by ???????????????????????? ???????????????????? (@raluca.jurca) on

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Raluca Jurca are 21 de ani și este studentă în București. Cât timp el a fost la Ferma, ea a trăit la intensitate maximă fiecare moment al competiției. Unele dintre cele mai intense au fost cele în care iubitul ei a fost nevoit să stea legat de Anda Adam, în fiecare secundă. Iubita lui Cezar Ouatu a mărturisit că e o fire geloasă și că uneori a închis televizorul pe durata emisiunii.

De fel sunt o fire cam geloasă, dar trec peste pentru că e o probă, toți trebuie să o facă, nu doar el și e ok. N-am nicio treabă (…) Chiar dacă închid eu televizorul, am familia care mă sună și-mi zice: Raluca, vezi că Cezar a făcut aia! Și dau repede, iar, pe televizor”, a dezvăluit Raluca la Vorbește lumea.

Cezar Ouatu (40 de ani) a fost la un pas de căsătorie cu fosta lui iubită, Andreea Vilău. Ce doi s-au logodit în mai 2019, însă, neașteptat, s-au despărțit câteva luni mai târziu.

Fotografii: PRO TV/@raluca.jurca

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 21: Giulia Nahmany, primele dezvăluiri după eliminare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!