Cezar, supraviețuitor al tragediei din Colectiv, la Masterchef: ”Eu sunt unul dintre cei norocoși”

Cezar, supraviețuitor al tragediei din Colectiv, la Masterchef:  Eu sunt unul dintre cei norocoși
Citeste mai mult despre: Cezar, MasterChef,
Data: 09 Septembrie 2019
În prima ediție al noului sezon Masterchef România, un supraviețuitor al tragediei din Colectiv a reușit să impresioneze juriul cu preparatul său.

Cezar (36 de ani) este de meserie kinetoterapeut, dar mărturisește că, la ora actuală, se află într-o pauză prelungită de convalescență. Cezar este unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv și, deși a rămas cu sechele, spune că este unul dintre cei norocoși. 

”Am avut puțin de suferit. A fost un moment foarte rău, eu sunt unul dintre cei norocoși”, spune acesta în emisiunea Masterchef. 

Cezar a venit la audițiile Masterchef susținut de logodnica sa, Catrinel, pe care a cucerit-o de la prima întâlnire cu rețetele sale. 

Cât despre motivul pentru care a hotărât să intre în lupta pentru șorțul Masterchef, Cezar spune că a dorit să-și demonstreze că poate să funcționeze în continuare. 

Cezar a cucerit toți cei trei jurați ai emisiunii Masterchef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, cu un mușchiuleț de căprioară cu fructe de pădure, ciuperci și cartofi cu rozmarin. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO