Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri. Cine este femeia care i-a fost alături până în ultimele clipe

Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri. Cine este femeia care i-a fost alături până în ultimele clipe
Citeste mai mult despre: Chadwick Boseman, sotie Chadwick Boseman,
Data: 29 August 2020
Actorul Chadwick Boseman, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit în secret cu iubita Taylor Simone Ledward, când a început să simtă că pierde bătălia împotriva cancerului, iar ea a fost alături de el când a murit.

Chadwick i-a cerut lui Taylor, o cântăreață care a absolvit Universitatea Politehnică din California, să se căsătorească cu el în octombrie anul trecut, cei unindu-și destinele într-o ceremonie privată înainte ca boala necruțătoare a actorului să avanseze.

Citește și

Actorul fusese diagnosticat cu cancer chiar la un an de când aceștia erau împreună, iar ea a rămas alături de el pentru a lupta împreună. În martie, anul trecut, el a vorbit public despre povestea lor de dragoste pentru prima dată, spunând: „Simone, ești cu mine în fiecare zi. Trebuie să recunosc chiar acum. Te iubesc', iar ea i-a răspuns șoptit, din spatele camerelor, că și ea îl iubește.

Actorul Chadwick Boseman a decedat acasă, în Los Angeles, după o luptă secretă de patru ani cu cancerul de colon. Iubita lui soție se afla alături și restul familiei i-au fost alături până în ultimele clipe.

Sursă foto: Getty

Vezi și: Primele reacții ale detectivilor de la Masked Singer România după ce au văzut costumele concurenților

FULLSCREEN
Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri. Cine este femeia care i-a fost alături în ultimele clipe
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies