Chadwick Boseman și-a tăiat singur din salariu pentru a o ajuta pe Sienna Miller

Chadwick Boseman și-a tăiat singur din salariu pentru a o ajuta pe Sienna Miller
Chadwick Boseman și Sienna Miller în filmul „12 Bridges”. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 30 Septembrie 2020
Actrița Sienna Miller (38 de ani) l-a pomenit pe actorul din „Black Panther”, care într-un moment de răscruce din viața ei a ajutat-o cum nu se aștepta.

Chadwick Boseman a fost un om bun cu toți cei din jur. În ultimii ani de viață, pe care i-a trăit mereu cu amenințarea unui sfârșit dureros, actorul din Black Panther s-a apropiat foarte mult de cei dragi lui. Actrița Sienna Miller a dezvăluit că în timpul filmărilor pentru pelicula 12 Bridges, în care au jucat împreună, s-a simțit parte din familie.

Actorul a făcut un gest pe care nu l-a mai văzut la nimeni și pentru care îl va ține minte toată viața: a renunțat la o parte din salariul său pentru ca ea să primească onorariul pe care îl merita.

A fost cel mai uluitor lucru pe care l-am experimentat. Mi-a spus: Vei fi plătită atât cât meriți și atât cât valorezi. E de neînțeles să-ți imaginezi un alt bărbat din oraș care se comportă cu atâta amabilitate sau respect”, a mărturisit actrița pentru empireonline.com.

Filmul 12 Brigdes (2019) a avut un buget de 33 de milioane de dolari, iar Sienna a cerut un salariu în acord cu cele de la Hollywood. Recunoaște că nu a primit suma pe care și-a dorit-o și era pe punctul de a renunța la ideea de a filma cu Boseman. Însă, acesta a întors-o din drum, renunțând la o parte din venitul său.

Chadwick Boseman a murit la 28 august 2020, după ce ani la rând s-a luptat cu cancerul de colon. Avea 43 de ani.

Fotografii: Getty Image/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 10: Alina Pușcău și Octavian Ciovică, primele reacții după eliminare

FULLSCREEN
Chadwick Boseman și-a tăiat singur din salariu pentru a o ajuta pe Sienna Miller
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies