Charlie Sheen, acuzat de uciderea fostului sau asistent

Charlie Sheen, acuzat de uciderea fostului sau asistent
Data: 09 Februarie 2018
Lenny Dykstra, fostul jucator de baseball, l-a acuzat pe actorul si vechiul sau prieten Charlie Sheen de crima, potrivit unui interviu acordat pentru The Hollywood Reporter.
In interviu, Dykstra a dezvaluit detalii despre fosta lui prietenie cu actorul si a vorbit si despre faptul ca Sheen a fost diagnosticat cu HIV pozitiv in 2015. 
 
Dar cea mai mare si neasteptata afirmatie facuta de acesta, a fost aceea ca Charlie a contribuit la uciderea fostului sau asistent. THR a declarat ca asistentul, Rick Calamaro, a murit in 2012, fiind gasit de servitoarele sale, in patul lui, langa o sticla de Jack Daniel's, in vechiul sau apartament din cartierul Fairfax. 

 

Rest In Peace good sir. thank you for sharing your genius. xox ©

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

 
Raportul de autopsie a enumerat nivelurile "foarte ridicate" de opiacee si a remarcat, de asemenea, ca asistentul a suferit de depresie si ca luase medicamente pe baza de prescriptie medicala pentru durere si anxietate. 
 
Articolul afirma ca Dykstra sustine ca baiatul a scris o carte despre Sheen si acesta a fost motivul pentru care a fost "inghetat". Dupa ce fostul jucator de baseball a fost eliberat din inchisoare, il intrebase pe Sheen ce se intamplase cu Calamaro, care a suferit de supradoza in timp ce el era dupa gratii. 
 
Raspunsul lui Sheen a fost:"Vrei sa spui Rick cel mort? Nenorocitul a vrut sa ma santajeze asa cum mi-ai zis. Mi-a cerut 5 milioane de dolari. L-am inghetat."
 
"El a spus ca a pus o doza fierbinte acolo", a clarificat Dykstra, folosind argou pentru o injectie intravenoasa letala facuta pentru o victima nesuspectata. 
 
Articolul continua sa sublinieze ca Dykstra nu are nicio dovada ca ceea ce isi aminteste el este precis. Actualul avocat al lui Sheen, Shane Bernard, a emis, de asemenea, o negare a acuzatiilor, spunand ca:"acuzatiile ridicole si fara sens ale lui Dykstra sunt nedemne de incredere".
 
Fosta logodnica a lui Sheen, Scottine "Brett" Rossi, care a intentat un proces in valoare de milioane de dolari impotriva lui Charlie, pe fondul faptului ca i-a ascuns faptul ca avea HIV pozitiv, a mai spus ca nu stie nimic legat de faptul ca Sheen ar fi luat parte la uciderea lui Calamaro. 

 
Cu toate acestea, pe baza comentariilor din procesul ei din 2015, nu este complet in siguranta, dupa ce a declarat ca Sheen "a vrut sa omoare oamenii pe care este suparat".
 
Procesul mentioneaza si faptul ca Sheen l-a atacat pe fostul sot al femeii. Rossi a obtinut mai apoi un ordin de retinere impotriva lui Charlie, dupa ce LAPD a inceput o investigatie asupra unei presupuse inregistrari in care a amenintat-o si i-a zis ca va plati o suma de 20.000 de dolari, pentru "a-i lua capul".
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO