Charlize Theron era să fie ucisă de propriul ei tată. „Niciun glonț nu ne-a nimerit, a fost un miracol”

Charlize Theron era să fie ucisă de propriul ei tată. bdquo;Niciun glonț nu ne-a nimerit, a fost un miracol
Charlize Theron e împotriva violenței domestice. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Decembrie 2019
Data actualizare: 18 Decembrie 2019
Actrița de 44 de ani era să moară la 15 ani chiar de mâna tatălui ei, care venise acasă beat turtă. Charlize Theron a dezvăluit cum a afectat-o acest episod întunecat din trecutul ei.

Charlize Theron a pomenit de tatăl ei într-un interviu acordat npr.org. Actrița, aflată în plin turneu de promovare a noului ei film, Bombshell, a catalogat drept miraculos faptul că a supraviețuit într-o familie cu un tată atât de agresiv.

Tragedia familei sale s-a consumat într-o noapte de iunie 1991, când tatăl ei s-a întors beat acasă. Cu pistolul în mână, Charles Theron le-a amenințat cu moartea pe ea și pe mama ei, Gerda.

„Tatăl meu era atât de beat încât n-ar fi trebuit să fie capabil să meargă atunci când a venit acasă cu un pistol. Eu și mama mea eram în dormitorul meu, sprijinite de ușă, fiindcă încerca să treacă prin ea”, a spus actrița, dezvăluind că tatăl ei a tras trei focuri de armă înspre ușă, pentru a le ucide sau a le determina să elibereze ușa.

„Niciun glonț nu ne-a nimerit, ceea ce este un miracol”, a mai spus actrița, conform sursei citate.

Charlize Theron și mama ei, Gerda, în aprilie 2019. FOTO: Getty Images

Scena a căpătat o turnură neaștepatată, când Gerda, pentru a-și proteja copilul, a pus mâna pe armă și și-a împușcat mortal soțul.

Tatăl actriței Charlize Theron a murit pe loc, în casa familiei, însă Gerda Theron nu a fost pusă sub acuzare. Polițiștii au considerat incidentul legitimă apărare și cazul a fost închis înainte de a ajunge în instanță.

Citește și: Charlize Theron: „Nu am avut dinți până la vârsta de 11 ani”

Acest episod a afectat-o pe adolescenta Charlize Theron. Azi, actrița Charlize Theron este un acerb luptător împotriva violenței domestice.

„Nu mi-e rușine să vorbesc despre asta, deoarece consider că vom conștinetiza și mai mult că nu suntem singure în asta dacă vorbim mai mult despre aceste lucruri”, a mai spus actrița.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Charlize Theron
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies