Charlize Theron, necazuri de vedetă: „Nu am o dădacă nici acum”

Charlize Theron, necazuri de vedetă: bdquo;Nu am o dădacă nici acum
Charlize Theron, foarte activă la Hollywood în acest an. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Charlize Theron, Bombshell, copii, vedeta,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Octombrie 2019
Actrița de 44 de ani a declarat într-un interviu că viața agitată de la Hollywood îi răpește timp important cu copiii ei. Și, totuși, cine are grijă de ei?

Toate necazurile pământului au dat peste Charlize Theron în această toamnă. Actrița, care se află în plin turneu de promovare a celui mai nou film al ei – Bombshell – a dezvăluit la un eveniment că e copleșită de greutăți.

„Abia am trecut prin trei operații. Promovez două filme. Nu avem o dădacă în acest moment și știu că nu aș fi putut face ceea ce fac să am această carieră dacă nu aș fi avut parte de ajutor și suport”, a dezvăluit actrița revistei Us Weekly.

Charlize Theron, care nu a fost căsătorită niciodată, a adoptat doi copii: o fată pe nume August (4 ani) și un băiat pe nume Jackson (7 ani). În aprilie 2019, actrița a șocat planeta când a dezvăluit că fiul ei s-a autodeclarat transsexual, dorind să fie considerat femeie.

„Amândoi s-au născut așa cum sunt și exact unde trebuie să fie în lume. Amândoi se descoperă pe măsură ce cresc și cum vor să fie, nu eu decid asta”, a spus Charlize Theron pentru The Daily Telegraph.

Citește și: Charlize Theron: „Nu am avut dinți până la vârsta de 11 ani”

Charlize Theron cu cei doi copii ei ei. FOTO: Profimediaimages.ro

Și, pentru că familia nu era destul de mare, actrița a dezvăluit că tocmai a adoptat doi cățeluși. „Viața mea este copleșită”, a spus Charlize Theron, care se bazează pe prieteni și pe mama ei pentru a putea face față vieții de mamă și de actriță de prim rang.

Charlize Theron a trecut prin schimbări radicale de look pentru rolurile pe care le-a jucat în acest an, iar fanii au fost încântați de dedicarea ei.

În acest an s-a lansat cu Familia Addams, un film în care a jucat rolul Morticia Addams și în care a fost producător executiv. The Old Guard, un SF la al căror filmări actrița s-a accidentat la degetul mare al mâinii stângi, va fi lansat anul viitor. Bombshell, pe care îl promovează acum, va avea lansarea oficială în cinema la 20 decembrie 2019.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate Ansel Elgort

FULLSCREEN
Charlize Theron, necazuri de vedetă: „Nu am o dădacă nici acum”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO