Cher s-a oferit să lucreze pe gratis la Poștă, iar răspunsul pe care l-a primit a uimit-o

Cher s-a oferit să lucreze pe gratis la Poștă, iar răspunsul pe care l-a primit a uimit-o
Cher nu a vrut salariu de la Poștă. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Cher, birocratie, munca voluntara, posta,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 20 August 2020
În vârstă de 74 de ani, Cher a făcut un gest neașteptat în folosul Serviciului Poștal al Statelor Unite, care se confruntă cu o lipsă acută de personal în această perioadă.

Cher a anunțat pe Twitter că a contactat două oficii poștale din Malibu, unde locuiește, pentru a-și oferi ajutorul în această perioadă grea pentru serviciul american de poștă și curierat. USPS se confruntă cu o lipsă acută de personal, mare parte cauzată de infecția cu noul coronavirus.

În acest context, artista s-a oferit să muncească fără plată într-un oficiu poștal, însă încercarea ei a eșuat din cauza birocrației. Cher a dezvăluit că reprezentanții companiei i-au cerut un certificat de cazier judiciar. Mai mult, ea trebuia să fie de acord cu prelevarea de amprente și să aștepte realizarea unei „verificări a istoricului” său.

Vestea a mâhnit-o pe artistă, care nu se aștepta să întâlnească atâta birocrație la serviciul de poștă în cazul muncii voluntare.

Nu e nimeni care să mă ajute să lucrez la poștă. Nu, nu glumesc... pot să mă ofer voluntar la oficiul meu poștal!?”, s-a lamentat artista pe rețeaua socială.

Citește șiCele mai scurte căsnicii din istorie. Cine sunt celebritățile care n-au rezistat nici o lună împreună

Serviciul american de poștă trece printr-o perioadă grea, după ce oficiile din toată țara și-au redus programul de lucru cu publicul și au ridicat mai multe cutii poștale de pe străzi. La sfârșitul săptămânii trecute, compania anunța că slaba finanțare din ultimii ani, coroborată cu reducerea personalului, ar putea avea efecte negative asupra alegerilor prezidențiale din acest an. 

Conform conducerii USPS, buletinele de vot prin corespondență nu pot fi primite de birourile electorale la timp pentru a putea fi numărate.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Doctor de bine - Dr. Dragoș Crețoiu, despre diferentele între o boala genetică și una ereditară

FULLSCREEN
Cher s-a oferit să lucreze voluntar la Poștă, iar răspunsul pe care l-a primit a uimit-o
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO