Cheryl Cole: Malaria a fost inspaimantatoare!

Cheryl Cole: Malaria a fost inspaimantatoare!
Citeste mai mult despre: Piers Morgan, Cheryl Cole, malarie,
Data: 16 August 2010
Cheryl Cole a vorbit pentru prima data despre boala de care a suferit: \"A fost ingrozitor si totul din cauza unei mici intepaturi\"

Componenta juriului "Britain`s Got Talent" a vazuta impreuna cu dansatorul Derek Hough, in Los Angeles pentru prima data dupa ce era pe punctul de a-si pierde viata din cauza malariei.

Colegul ei, de la "Britan`s Got Talent", Piers Morgan, Sharon Osborne si Amanda Holden au iesit impreuna cu ea la masa. Piers a marturisit ca Cheryl a fumat incontinu si a consumat multe cocktailuri, spunadu-i ca: "Malaria poate sa ma omoare, dar un Apple Martini cu siguranta nu o va face".

"Arata fabulos, avand in vedere prin ce a trecut. Era imbracata intr-o rochie sclipitoare albastru inchis si purta niste tocuri foarte inalte si ii sta minunat cu parul mai lung. Alaturi de ea era iubitul ei, un dansatorul de origine americana, Derek Hough", povesteste Piers.

Juratul marturiseste ca iubitul artistei a incercat sa o forteze sa manance caviar, insa acesta a preferat sa fumeze in schimb tigari mentolate. Derek a fost descris ca fiind un tip inteligent, fermecator si foarte protector cu Cheryl.

Cert este ca Cheryl Cole si-a revenit si se pare ca toate lucrurile s-au aranjat in favoarea ei.

 
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO