Chris Brown, despre Rihanna: "Scuipa sange. Ma simteam ca un monstru si nu-mi venea sa cred ca am batut-o asa"

Chris Brown, despre Rihanna:  Scuipa sange. Ma simteam ca un monstru si nu-mi venea sa cred ca am batut-o asa
Citeste mai mult despre: Chris Brown, bataie, documentar, Rihanna, sange,
Data: 16 August 2017
Intr-un documentar despre viata lui, Chris Brown vorbeste deschis despre ce s-a intamplat in noaptea in care a batut-o pe Rihanna.

A batut-o pe Rihanna, a inselat-o, s-a batut cu alti rapperi, este homofob si violent. Chris Brown este una dintre cele mai detestate vedete ale deceniului si vrea sa-si spele imaginea de bad boy.

Ca sa-i faca pe fani sa-l ierte pentru trecutul tumultuos, starul va lansat un documentar despre viata lui. Nu putea sa lipseasca din montaj si versiunea lui despre bataia pe care i-a dat-o Rihannei in 2009.

"Imi amintesc ca eram in masina si i-am povestit de aventura mea cu o femeie. Inainte ii spusesem ca nu avusesem de-a face cu ea, asa ca a avut un soc cand i-am marturisit adevarul. A inceput sa traga de telefon, sa-l arunce in mine, sa tipe. A inceput sa ma loveasca si, fara constientizez, am lovit-o si eu. Si am lovit-o tare, cu pumnul. Cand am vazut ca i s-a spart buza, m-am ingrozit. Scuipa sange. Ma simteam ca un monstru si nu-mi venea sa cred ca am batut-o asa", a spus Brown despre incidentul care i-a schimbat viata.

Artistul a marturisit ca el si Rihanna aveau dinainte o relatie in care violenta verbala si fizica erau ca la ele acasa.

FULLSCREEN
Chris Brown, despre Rihanna: "Scuipa sange. Ma simteam ca un monstru si nu-mi venea sa cred ca am batut-o asa"
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO