Chris Brown, tată pentru a doua oară. Fostul iubit al Rihannei are un băiat cu o femeie pe care a părăsit-o

Chris Brown, tată pentru a doua oară. Fostul iubit al Rihannei are un băiat cu o femeie pe care a părăsit-o
Chris Brown a fost părăsit de Rihanna din cauza episoadelor sale violente. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 22 Noiembrie 2019
Rapper-ul Chris Brown, care a fost părăsit de Rihanna fiindcă a bătut-o în timpul relației lor furtunoase, a devebit tată pentru a doua oară. Mama copilului său este o fostă iubită, Ammika Harris, pe care artistul a părăsit-o la scurt timp după ce aceasta a rămas însărcinată.

Nu prea are motive să fie mândru de el, dar Chris Brown pare încântat că are un nou băiat. Deși artistul nu a confirmat vestea, presa americană susține cu certitudine că Brown e în al nouălea cer fiindcă este tată din nou.

Mama copilului este Ammika Harris, fosta sa iubită fotomodel pe care a părăsit-o în luna iunie a acestui an. Însă, starul american a fost alături de ea în ultima lună de sarcină, alimentând zvonurile că cei doi s-ar putea împăca.

Ammika Harris. FOTO: @ammikaaa

Chris Brown mai are o fetiță de 5 ani cu o altă fostă iubită, Nia Guzman. Ca și acum, cei doi nu mai erau împreună când s-a născut copilul. Nia Guzman nu i-a spus lui Brown că e tată decât la câteva luni distanță. 

Inițial, el nu a recunoscut-o pe Royalty, însă după o serie de teste ADN a fost nevoită să accepte că e tatăl fetei.

Nia Guzman și fiica ei, Royalty. FOTO: Profimediaimages.ro

Într-un interviu din 2016, Nia Guzman spunea că s-a îndoit de abilitățile lui Brown de a fi părinte și că acesta e motivul pentru care a amânat să-i spună că e tată.

Chris Brown, relație năbădăioasă cu Rihanna 

Rihanna și Chris Brown au început să se vadă încă din 2007, însă au confirmat că au o relație în mai 2008. În februarie 2009, cu o seară înainte de ceremonia decernării premiilor Grammy, Rihanna a fost bătută de partenerul ei. Artista și-a dat seama că trăiește alături de un om agresiv și periculos și l-a părăsit.

Vezi și VIDEO: Rihanna caută echilibrul în viața personală

Cei doi s-au împăcat în 2013, dând uitării incidentele din trecut. Vorbind de iubitul ei, Rihanna declara: „Nu e monstrul pe care îl vede toată lumea. E un om bun. Are o inimă fantastică”.

La scurt timp, Rihanna și Chris Brown s-au despărțit din nou, de data aceasta definitiv. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

 

FULLSCREEN
Chris Brown, tată pentru a doua oară. Fostul iubit al Rihannei are un băiat cu o femeie pe care a părăsit-o
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO