Chris Hemsworth, eclipsat de Liam si Miley la premiera The Huntsman: Winter's War. Cum au fost surprinsi cei doi 

Chris Hemsworth, eclipsat de Liam si Miley la premiera The Huntsman: Winter s War. Cum au fost surprinsi cei doi
Data: 13 Aprilie 2016
La o zi dupa ce au iesit in oras, Miley Cyrus si Liam Hemsworth au fost vazuti din nou impreuna, de aceasta data la premiera productiei The Huntsman: Winter's War.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au participat la premiera din Los Angeles a productiei in care joaca Chris Hemsworth si, chiar daca nu au aparut pe covorul rosu, au reusit sa atraga atentia celor prezenti la eveniment.

Un martor a declarat pentru Hollywood Life ca cei doi au fost extrem de apropiati pe toata durata filmului, chiar daca initial au venit separat: „Liam avea mana pe piciorul lui Miley si s-au tinut de mana tot timpul”.

Liam si Miley nu au fost fotografiati pe covorul rosu impreuna, dar s-au oprit pentru selfie-uri cu fanii, imaginile aparand imediat pe retelele de socializare.

Zvonurile despre cei doi au inceput sa apara in ianuaria anul acesta, imediat dupa ce Miley s-a mutat  in casa lui Liam din Malibu. Cei doi si-au inceput relatia in 2010 si au dorit chiar sa se casatoreasca, dar au anulat nunta programata pentru 2013, jurand sa ramana cei mai buni prieteni. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO