Chris Hemsworth, în rolul lui Hulk Hogan pentru un nou film biografic. Ce regim extrem ar fi adoptat actorul australian

Chris Hemsworth, în rolul lui Hulk Hogan pentru un nou film biografic. Ce regim extrem ar fi adoptat actorul australian
Autor: Redactia
Data publicarii: 20 Iulie 2020
Data actualizare: 20 Iulie 2020
Conform Daily Mail, Chris Hemsworth se va transforma în Hulk Hogan pentru un nou film biografic. Actorul a acceptat provocarea și îl va interpreta pe celebrul luptător WWE, însă fanii nu sunt tocmai mulțumiți.  
  • Sursa FOTO: Getty Images

Hulk Hogan a recunoscut că a folosit steroizi de-a lungul carierei sale, prin urmare această transformare reprezintă o adevărată provocare pentru Chris Hemsworth. 

"Filmul o să fie un proiect foarte distractiv. Probabil vă imaginați că pregătirea fizică pentru acest rol o să fie una nebună", a declarat Chris pentru Total Film. 

Actorul a mai povestit că trebuie să se mărească mai mult decât a facut-o în trecut pentru rolul lui Thor. 

Chris Hemsworth este celebru în întreaga lume, iar fanii l-au apreciat întotdeauna pentru atenția pe care o acordă modului în care arată. Chiar și așa, după anunțarea distribuției pentru filmul biografic cu Hulk Hogan, iubitorii luptelor WWE și-au exprimat nemulțumirea. Aceștia nu îl consideră potrivit pe Chris pentru acest rol, iar motivul este că actorul australian are "o mărime normală" și nu este suficiet de musculos. Sursa FOTO: Getty Images


Pentru a se putea apropia de fizicul personajului pe care urmează să îl interpreteze, Jono Castano Acero, antrenor personal, a dezvăluit ce fel de regim drastic ar putea adopta actorul australian.

Pentru cel mai dificil rol din cariera sa de până acum, Chris Hemsworth trebuie să consume multe calorii din macronutrienți, cum sunt proteinele, grăsimile și carbohidrații). Acesta trebuie să se transforme în Hulk Hogan în mod natural, prin urmare exercițiile și starea mentașă joacă și ele un rol important. 

"Fie că vorbim de motive de sănătate sau un rol într-un film, ambele sunt motivațiile din spatele schimbării. Trebuie să ai o stare mentală pozitivă", a declarat Jono Castano Acero.Sursa FOTO: Getty Images


Deși nu a lucrat niciodată cu actorul Chris Hemsworth, Acero este de părere că acetuia i s-ar potrivi un program care debutează cu un surplus caloric în timp ce ridică greutăți mai grele. 

"Creștem treptat intensitatea exercițiilor cardio pe măsură ce ne apropiem de ultima zi a antrenamentului", a completat acesta. 

Filmul biografic care îl va avea în rol principal pe Chris Hemsworth va spune povestea lui Hulk Hogan de la începutul carierei, atunci când era unul dintre cei mai contestați luptători WWE din Statele Unite ale Americii, și până la momentul în care a ajuns pe culmile succesului. Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Burger de vită și salată de ton 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!