Chris Hemsworth, schimb de replici acide cu Ryan Reynolds: ”Un tâmpit, un actor groaznic”

Chris Hemsworth, schimb de replici acide cu Ryan Reynolds: Un tâmpit, un actor groaznic
Citeste mai mult despre: Chris Hemsworth, Ryan Reynolds,
Data publicarii: 11 Decembrie 2020
Data actualizare: 11 Decembrie 2020
După ce Ryan Reynolds și-a filmat mama în timp ce-l vorbea de rău pe Chris Hemsworth, acesta din urmă a reacționat pe social media. 

Chris Hemsworth, renumit pentru rolul Thor din ”Avengers”, a postat un video pe Instagram în care îl face praf pe Ryan Reynolds. ”Hei, Ryan Reyolds. Care e treaba, tipule? Am văzut că ai pus-o pe mama ta să mă facă în toată felurile și să spună lucruri oribile despre mine, așa că l-m pus și eu pe tata să spună câteva lucruri despre tine”, a început actorul australian.

Chris a continuat, pretinzând că un coleg de platou este tatăl lui: ”Spune-i despre ce am vorbit. Spune-i ce am discutat: că îl urăști, că este un tâmpit, cel mai prost actor, cel mai detestat canadian din toată lumea asta”.

La protestele colegului nevinovat, prins fără voia lui în acest conflict, Chris a continuat: ”Ai spus că urăști Aviation Gin, că este dezgustător”, a spus el, referindu-se la compania de gin a lui Ryan, pe care acesta a vândut-o recent pentru 610 milioane de dolari. 

Actorul australian a continuat: ”Și Lanterna verde, ce ai de spus despre asta. Nu este cel mai bun film din istorie. Chiar dacă ție ți-a plăcut, nu este”.

 

Luni, Ryan a postat pe Twitter un video în care mama sa, Tammy, îl vorbește de rău pe Chris Hemsworth. Aceasta a precizat, de la început, că doar citește ce a scris fiul său: ”Chris Hemsworth este cel mai detestat australian din lume. Și amintiți-vă că Hugh Jackman încă trăiește. Chris este un tembel care arată de parcă un culturist s-a culcat cu un ornitorinc”. La final, Tammy își cere scuze: ”Îmi cer scuze pentru fiul meu, Ryan, Chis. Știi, este greșeala mea, eu l-am crescut aiurea”. 

 

În realitate, întregul conflict nu este decât o glumă pentru a promova liga lor fantastică de fotbal, cu scopuri caritabile, din care mai fac parte Chris Pratt, Anthony Mackie sau Karen Gillan. 

Foto; Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Cel mai prost actor este...”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!