Chris Hemsworth, schimb de replici acide cu Ryan Reynolds: ”Un tâmpit, un actor groaznic”

Chris Hemsworth, schimb de replici acide cu Ryan Reynolds: Un tâmpit, un actor groaznic
Citeste mai mult despre: Chris Hemsworth, Ryan Reynolds,
Data publicarii: 11 Decembrie 2020
Data actualizare: 11 Decembrie 2020
După ce Ryan Reynolds și-a filmat mama în timp ce-l vorbea de rău pe Chris Hemsworth, acesta din urmă a reacționat pe social media. 

Chris Hemsworth, renumit pentru rolul Thor din ”Avengers”, a postat un video pe Instagram în care îl face praf pe Ryan Reynolds. ”Hei, Ryan Reyolds. Care e treaba, tipule? Am văzut că ai pus-o pe mama ta să mă facă în toată felurile și să spună lucruri oribile despre mine, așa că l-m pus și eu pe tata să spună câteva lucruri despre tine”, a început actorul australian.

Chris a continuat, pretinzând că un coleg de platou este tatăl lui: ”Spune-i despre ce am vorbit. Spune-i ce am discutat: că îl urăști, că este un tâmpit, cel mai prost actor, cel mai detestat canadian din toată lumea asta”.

La protestele colegului nevinovat, prins fără voia lui în acest conflict, Chris a continuat: ”Ai spus că urăști Aviation Gin, că este dezgustător”, a spus el, referindu-se la compania de gin a lui Ryan, pe care acesta a vândut-o recent pentru 610 milioane de dolari. 

Actorul australian a continuat: ”Și Lanterna verde, ce ai de spus despre asta. Nu este cel mai bun film din istorie. Chiar dacă ție ți-a plăcut, nu este”.

 

Luni, Ryan a postat pe Twitter un video în care mama sa, Tammy, îl vorbește de rău pe Chris Hemsworth. Aceasta a precizat, de la început, că doar citește ce a scris fiul său: ”Chris Hemsworth este cel mai detestat australian din lume. Și amintiți-vă că Hugh Jackman încă trăiește. Chris este un tembel care arată de parcă un culturist s-a culcat cu un ornitorinc”. La final, Tammy își cere scuze: ”Îmi cer scuze pentru fiul meu, Ryan, Chis. Știi, este greșeala mea, eu l-am crescut aiurea”. 

 

În realitate, întregul conflict nu este decât o glumă pentru a promova liga lor fantastică de fotbal, cu scopuri caritabile, din care mai fac parte Chris Pratt, Anthony Mackie sau Karen Gillan. 

Foto; Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Cel mai prost actor este...”
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies