Chris Hemsworth (Thor) a dezvăluit care a fost primul lui job. Toată lumea a râs cu lacrimi

Chris Hemsworth (Thor) a dezvăluit care a fost primul lui job. Toată lumea a râs cu lacrimi
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Iunie 2019
Data actualizare: 15 Iulie 2019
Chris Hemsworth joacă în cel mai nou film Men in Black, alături de Liam Neeson și Tessa Thompson. Cu ocazia promovării peliculei, actorul a dezvăluit care a fost primul lui job.

Înainte să fie actor la Hollywood, Chris Hemsworth a încercat marea cu degetul în mai multe domenii. Starul din Avengers (Thor), care își promovează cel mai nou film în care joacă, Men in Black: International, s-a confesat într-o emisiune televizată în legătură cu viața sa de dinainte de celebritate.

În emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Chris Hemsworth a mărturisit că primul lui job a fost acela de „curățător de pompe de sân”. Pompele mamare sunt folosite de proaspetele mămici care își mulg sânii pentru a depozita laptele matern în exces.

FOTO: wall.alphacoders.com

Actorul l-a șocat pe Jimmy Fallon, gazda emisiunii, care a cerut lămuriri.

Lucram pentru o farmacie care închiria astfel de pompe. Dispozitivele erau aduse înapoi, iar eu le curățam cu o periuță de dinți, cu un spray și cu o cârpă”, a dezvăluit Chris Hemsworth, spre amuzamentul spectatorilor.

Actorul, care avea 14 ani la vremea respectivă, a spus că obișnuia să le și repare pe cele care veneau stricate.

Citește și: Soția lui Chris Hemsworth este de origine română. Cum s-au cunoscut cei doi

Kumail Nanjiani, colegul său de platou și din filmul Men in Black: International, a avut o curiozitate și a îndrăznit să-l întrebe pe actor: „Vreuna dintre femeile care au folosit aceste pompe de sân știu că ele au fost curățate de Chris Hemsworth?”. Actorul nu a răspuns la întrebare.

Chris Hemsworth: „Will Smith a fost un model pentru mine”

Starul din Avengers a mărturisit că se simte onorat că le-a luat locul lui Tommy Lee Jones și lui Will Smith în celebra franciză. Mai mult, spune Hemsworth, Will Smith ocupă un loc aparte în inima sa, un actor care l-a inspirat mereu și pe care îl vede ca pe un model.

„Aveam 14 ani când a apărut primul film Men in Black. Vom continua cu ce au început acești oameni care au făcut această serie așa de frumoasă”, a spus Chris Hemsworth.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!