Chris Martin, confesiuni despre sexualitatea sa

Chris Martin, confesiuni despre sexualitatea sa
Citeste mai mult despre: Chris Martin, confesiuni, sexualitatea, video,
Data: 04 Decembrie 2019
Solistul trupei Coldplay a vorbit deschis despre gândurile care nu i-au dat pace cu privire la identitatea sexualității sale. 

Recent, Chris Martin a declarat pentru publicația Rolling Stone că în copilărie s-a confruntat cu momentele dificile în ce privește sexualitatea sa. 

"Când stăteam la internat, eram destul de homofob deoarece mă gândeam la faptul că dacă sunt homosexual, lumea o să își bată joc de mine pentru totdeauna, iar eu eram doar un copil care își descoperea sexualitatea. Mă gândeam că este posibil să fiu homosexual. Eram destul de îngrijorat, iar atunci m-am amuzat pe seama acestui lucru.
Stăteam la internat cu mai mulți copii care se descopereau în acest sens, iar mai mulți ani mi-au spus chiar în față că sunt gay, uneori chiar într-un mod agresiv, iar acest lucru a fost destul de ciudat pentru mine timp de mai mulți ani"
, a declarat Chris 

VEZI GALERIA FOTO

Citeste si Chris Martin de la Coldplay a compus o piesă inspirată de pasiunea lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii scurți cargo

Pentru Chris a fost destul complicat în perioada adolescenței atunci când și-a pus întrebarea dacă este gay sau nu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay????☀️ (@coldplay) on


"Nu știu dacă sunt homosexual, iar dacă sunt, este un lucru greșit, nu pot fi așa. Eram tot mai mult îngrijorat dacă într-adevăr sunt gay"
, a declarat Chris cu ani în urmă 

Solistul s-a deschis despre relația lui cu Dumnezeu: "Pentru câțiva ani, a fost destul de incertă această situație pentru mine, iar după m-am gândit că este în regulă să am propria mea viziune despre ceea ce cred despre Dumnezeu"

Datorită experiențelor sale, Chris și-a schimbat modul de a gândi. 

"Cred că am avut puțin mai multă atenție din partea oamenilor. Mai mulți dintre cei pe care îi consider eroi sunt gay. Orice ar fi, nici nu contează. A fost o presiune destul de mare asupra mea care m-a făcut să mă întreb dacă unele dintre lucrurile pe care le învăț despre Dumnezeu și absolut orice mă ajută să îmi formez o părere cu privire la religia din care fac parte."

A fost căsătorit cu Gwyneth Paltrow în perioada 2003-2016 și au împreună doi copii, iar în anul 2017 a avut o relație cu Dakota Johnson. 

FULLSCREEN
Chris Martin, confesiuni despre sexualitatea sa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO