• PRO TV
  • Chris Rock vrea să fie plătit pentru a vorbi despre palma primită de la Will Smith la Oscar 2022

Chris Rock vrea să fie plătit pentru a vorbi despre palma primită de la Will Smith la Oscar 2022

Chris Rock vrea să fie plătit pentru a vorbi despre palma primită de la Will Smith la Oscar 2022

Chris Rock vrea să fie plătit pentru a vorbi pe larg despre incidentul de la Oscar 2022. Comediantul de 57 de ani spune că și-a revenit fizic, după palma încasată, nu și psihic.

Chris Rock este în plin turneu internațional cu spectacolele sale de stand-up comedy. La fiecare show al său, fanii speră ca el să vorbească despre incidentul care a șocat lumea filmului la sfârșitul lunii trecute. 

Însă, comediantul a dezvăluit că nu se va pronunța pe marginea palmei primite de la Will Smith decât după ce va fi plătit.

Sunt bine, am un spectacol întreg și nu voi vorbi despre asta până nu voi fi plătit. Viața e bună. Mi-am recăpătat auzul”, a spus comediantul în timpul spectacolului de la Fantasy Springs Resort Casino, din orașul Indio (California).

Conform publicației Desert Sun, Chris Rock a făcut glume pe seama unor celebrități și politiciani din SUA, printre care Hillary Clinton, surorile Kardashian și Meghan Markle.

Chris Rock a avut o scurtă reacție despre incidentul de la Oscar 2022 în timpul show-ului său de la Boston, primul din seria de spectacole de comedie din acest an.

Dați-mi voie să fiu evaziv. Nu am prea multe de spus. așa că, dacă ați venit pentru asta... Încă procesez ce s-a întâmplat, iar la un moment dat voi vorbi despre rahatul ăla. Va fi serios, va fi amuzant, dar acum voi spune niște glume”, a spus actorul.

Will Smith, care l-a lovit pe Chris Rock în timpul galei Oscar 2022 după ce comediantul a glumit pe seama coafurii soției sale, și-a cerut scuze public pentru gestul incalificabil. Actorul de 53 de ani a fost exclus din Academia Americană de Film și a primit interdicția de a participa la galele Oscar în următorii zece ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni