Christina Aguilera, in pragul divortului FOTO

Christina Aguilera, in pragul divortului FOTO
Data: 13 Octombrie 2010
Dupa cum informeaza revista “US Magazine” in editia ei digitala, cantareata americana Christina Aguilera s-a separat de sotul ei, Jordan Bratman, cu care este maritata din 2005.

Cantareata pop Christina Aguilera, 29 ani, si Jordan Bratman, 33 ani, “traiesc separate de cateva luni”, dupa cum a dezvaluit un amic al celor doi pentru “US Magazine”.

Pe de alta parte, portalul TMZ a informat ca perechea, care s-a format in 2002 cand Christina l-a intalnit pe Jordan, nu are deocamdata planuri de divort.

“Pentru moment, traiesc separat, sa vada cum le este. Au fost foarte indragostiti unul de celalalt, insa in ultimele sase luni au fost mai mult amici decat sot si sotie”, a dezvaluit sursa pentru “US Magazine”.

Se pare ca Aguilera a fost cea care a propus vacanta din august in Italia cu scopul de a revigora relatia cu sotul ei, insa n-a dat rezultat. Cei doi au impreuna un fiu, Max, in varsta de doi ani.

“Max este preocuparea ei majora. Christina face tot ceea ce este posibil ca sa fie o buna mama, sa pastreze un echilibru. Si-a dus fiul la cursuri de actorie, in timp ce ea a finalizat inregistrarile pentru banda sonora a filmului <<Burlesque>>, care va avea premiera pe 24 noiembrie”, a mai precizat sursa.
 

FULLSCREEN
Christina Aguilera, in pragul divortului
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO