VIDEO. Christina Aguilera, SI MAI PROVOCATOARE, in ciuda celor care spun ca e grasa. Cum a aparut la "Vocea Americii":

VIDEO. Christina Aguilera, SI MAI PROVOCATOARE, in ciuda celor care spun ca e grasa. Cum a aparut la Vocea Americii :
Citeste mai mult despre: Christina Aguilera, sexy, The Voice,
Data publicarii: 19 Aprilie 2012
Data actualizare: 19 Aprilie 2012
In ultima perioada, Christina Aguilera a trebuit sa suporte criticile privind tinutele sale mulate care nu se potrivesc cu kilogramele in plus pe care contestatarii ei sustin ca le are. Totusi, ea nu s-a sfiit sa se imbrace si mai provocator cand a intrepretat melodia "Fighter", ca un raspuns pentru ei.

Christina Aguilera este unul dintre antrenorii concursului "The Voice" din Statele Unite ale Americii.

Recent, ea a fost criticata pentru presupusele kilograme in plus pe care le are si pentru ca inca nu a renuntat la tinute mulate. Mama de 31 de ani a dorit sa le raspunda criticilor prin interpretarea melodiei Fighter, intr-o tinuta provocatoare, alaturi de echipa ei.

Saptamana trecuta, DJ-ul Howard Stern l-a avut invitat in emisiune pe un alt antrenor de la concurs, solistul trupei Maroon 5, Adam Levine. DJ-ul l-a intrebat pe Levine: "De ce crezi ca s-a ingrasat atat de mult, este suparata? Era atat de fierbinte. Iar hainele ei sunt prea mulate, nu-i asa?".

Adam Levine si-a aparat colega din concurs. "Hainele ei sunt mulate, ii place sa poarte haine mulate. Ea se simte foarte confortabil asa cum e", a spus solistul Maroon 5.

 

Christina Aguilera a explicat intr-un interviu de la inceputul anului ca nu poate multumi pe toata lumea de felul cum arata.

"Nu poti fi perfecta, prea slaba sau prea cu forme. Atat timp cat eu sunt fericita in pielea mea, e tot ce conteaza. Sunt fericita de cum sunt acum. Am un prieten care imi iubeste corpul. Eu imi iubesc corpul. Fiul meu e sanatos si fericit. Asta e tot ce conteaza", a spus Christina Aguilera.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies