Christina Ich, în lacrimi din cauza haterilor: "Mi s-a spus că nu merit să fiu mamă!"

Christina Ich, în lacrimi din cauza haterilor:  Mi s-a spus că nu merit să fiu mamă!
Citeste mai mult despre: Christina Ich, fotografii, mama, nastere,
Data: 05 Noiembrie 2019
Christina Micu, cunoscută sub pseudonimul Christina Ich, are 32 de ani, e născută din mamă româncă şi tată moldovean şi e considerată de mulţi cea mai frumoasă femeie din România.     

Mulți o iubesc, dar sunt și mulți care nu o plac. Și, din păcate, primește mesaje neplăcute chiar acum când a născut. Aproape în lacrimi, Christina a mărturisit pe Instagram: 

“Mi s-a spus "nu meriți să fii mamă. Eu nu i-aș spune asta nici celei mai rele mame! Au fost și oameni care mi-au spus lucruri horror!”

Puteți vedea o GALERIE FOTO specială cu Christina Ich 

La câteva zile de la naștere, Christina Ich s-a filmat cu băiețelul în brațe, pentru toți cei care o urmăresc în mediul online.Iubita lui Pițurcă Jr. a vorbit despre bebeluș, pe care îl va boteza Noah Alexandru, despre cum se simte cu adevărat și..despre cât mai are de slăbit:

 „Am înviat din morţi. Ce să vă zic. După ce naşti nu rămâi cu burtă mai deloc. Şi mi se văd şi primele pătrăţele. Cred că am dat jos 10 kilograme. (...) Bebelușul este fix cum mi-am dorit: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme”.

Legat de suferința prin care a trecut, Christina a afirmat clar că nu va da detalii, pentru că nu vrea să sperie pe nimeni. 

"O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine."

Numită "Angelina Jolie de România", Christina a moştenit frumuseţea de la mama ei. Dacă în România e cunoscută mai ales în urma colaborării cu Bromania şi în urma apariţiilor pe reţelele de socializare, Cristina Ich a cucerit şi Italia în ultimele ore după ce a apărut la Ballando con le stelle 2018 (varianta din Italia a emisiunii „Dansez pentru tine”).


Foto: Facebook/Instagram

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO