Chucky se întoarce. Dar nu așa cum ai putea crede

Chucky se întoarce. Dar nu așa cum ai putea crede
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Ianuarie 2019
Data actualizare: 30 Ianuarie 2019
Celebra păpușă ucigașă, considerată unul dintre cele mai terifiante personaje din filmele horror ale tuturor timpurilor, va primi un makeover. 

Un serial bazat pe povestea lui Chucky a fost comandat de postul TV Syfy, scrie Variety.

Scenariul va fi scris de Don Mancini, omul care a semnat, de altfel, și filmele francizei binecunoscute. 

Reprezentanții SyFy au declarat că, deși povestea e foarte prăfuită, vor explora personajul într-un fel nou și neașteptat, mai scrie Variety.

Mai multe detalii vor fi disponibile în perioada imediat următoare.

***

Chucky se va întoarce pe micile ecrane și într-un remake al sequel-ului ,,Child’s Play”. 

Remake-ul a fost cerut de oficialii MGM, îl va avea ca regizor pe Lars Klevberg (norvegianul din spatele succesului ,,Polaroid”), iar scenariul va fi semnat de Tyler Burton (omul care și-a pus amprenta pe succesul peliculei “Kung Fury 2”). 

Yahoo UK scrie că poducătorii vor fi David Katzenberg și Seth Grahame-Smith, cunoscuți mai ales pentru superproducția ,,IT”, o adaptare după romanul omonim al lui Stephen King, în care rolul principal îl are clovnul Pennywise, un alt personaj care a intrat de foarte multe ori în topul celor mai terifiante personaje din filmele horror ale tuturor timpurilor.

,,Chucky” a fost o o producție considerată foarte originală la vremea ei, în 1988, când concepte precum fantomele și zombie erau deja considerate expirate. Bineînțeles că filmul a generat și controverse: în perioada lansării, sediul MGM (adică studiourile care au produs pelicula) a fost criticat aspru de părinții din întreaga lume, care au cerut interzicerea lui pe motiv că acesta i-ar fi incitat la violență pe copii. 

Fără să aducă pe micile ecrane o poveste foarte inteligentă sau foarte complexă, pelicula a devenit foarte rapid un clasic al genului, poate și pentru că că se bazează pe transformarea unui simbol nevinovat (o păpușă, asociată, de regulă, cu copilăria) într-un ucigaș nemilos. 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!