Cinci filme celebre care ar fi fost un esec daca pastrau finalul original. Cum erau sa se faca de rusine Titanic si Abisul

Cinci filme celebre care ar fi fost un esec daca pastrau finalul original. Cum erau sa se faca de rusine Titanic si Abisul
Citeste mai mult despre: Titanic, Abisul, filme, procinema.ro,
Data publicarii: 30 August 2011
Data actualizare: 30 August 2011
Cu totii am vazut filme ca TitaniC, Abisul sau Brazil. In ziua de azi, aceste filme au devenit clasice. Dar oare ar fi avut acelasi succes daca aveau parte de un alt final?

Cinci filme celebre au fost la un pas de a avea un final alternativ, ce ar fi distrus complet filmul.

5.Army of Darkness Army of Darkness, regizat de Sam Raimi in 1992, este un sequel al filmelor Evil Dead, serie horror ce a devenit un cult pentru pasionatii genului. Succesul slabut de box-office nu a mai contat pentru ca popularitatea acestor filme sa creasca tot mai mult zi de zi. In al treilea film din serie, Army of Darkness, Ash (Bruce Campbell) ajunge din greseala in perioada Evului Mediu si incearca sa ajunga inapoi in prezent. Asa cum era de asteptat, acesta devine implicat intr-un macel cu diversi zombie.

Finalul pe care l-am vazut: Dupa ce primeste Necronomiconul, Ash foloseste o vraja pentru a se intoarce in prezent, unde il astepta postul sau de casier la un magazin. Filmul se incheie cu atacul unei femei posedate, iar scena este plina de shotgun-uri, o trambulina si cateva glume. Finalul este perfect pentru un film de serie B, dar la ce subiect are filmul, nici nu ar fi putut fi altfel.

Finalul alternativ: Regizorul a ales un alt final pentru acest film, in prima instanta (acest final a putut fi vazut in afara SUA, unde filmul a rulat cu finalul original). In aceasta versiune de final, Ash nu foloseste Necronomiconul, ci ia o potiune magica ce il adoarme timp de un secol pentru fiecare inghititura luata. Ash incurca numarul de picaturi si bea una plus, ceea ce il duce in viitor. Ash se trezeste in mijlocul unei apocalipse, singur si inspaimantat. Pare mai mult finalul unei drame shakesperiene decat un final de film horror.

Intra pe www.procinema.ro si citeste continuarea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies