Cine a fost cel mai ocupat membru al Familiei Regale în 2018. A avut 518 apariții publice!

Cine a fost cel mai ocupat membru al Familiei Regale în 2018. A avut 518 apariții publice!
Citeste mai mult despre: familia regala, printesa Anne,
Data: 03 Ianuarie 2019
Poate că Meghan Markle și Kate Middleton au dominat aparițiile în presă, o dată cu nunta regală sau cu botezul prințului Louis, însă altcineva primește coroana pentru cel mai muncitor membru al familiei regale în 2018.

Este vorba despre fiica reginei, Prințesa Anne, care în anul care tocmai a trecut a avut 447 de apariții publice în Marea Britanie și alte 71 în alte țări, conform lui Tim O’Donovan, cel care întocmește această listă pentru publicația The Times de aproape 39 de ani.

Citește și: Kate Middleton, la vânătoare de Crăciun. Cum a reacționat Meghan Markle

Astfel, Prințesa Anne a apărut la mai multe evenimente decât Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry la un loc. (William a onorat 150 de evenimente acasă și alte 70 peste hotare, în timp ce Harry a avut 108 angajamente în țară și 85 în străinătate).

De regulă, prințesa Anne are un număr aproximativ egal de angajamente cu fratele său, Prințul Charles. De altfel, în 2017, acesta din urmă a ieșit pe primul loc, în topul celor mai muncitori membri ai familiei regale, cu 374 de angajamente în Marea Britanie și 172 peste hotare.

La 92 de ani, Regina a renunțat să călătorească în străinătate, însă tot a reușit să participe la un impresionant număr de 283 de evenimente în Marea Britanie, pe parcursul anului care a trecut.

Pentru al treilea an la rând, Kate a fost ”codașa” familiei, cu cele mai puține apariții publice - 87. Aceasta are o scuză foarte bună, 2018 fiind anul în care a venit pe lume cel de-al treilea copil al ei cu prințul William, prințul Louis.

Meghan se află și ea pe ultimele locuri în lista celor mai ocupați membri ai familiei regale - îndatoririle sale începând după nunta sa cu Prințul Harry, din luna mai. Aceasta a participat la 45 de evenimente oficiale în țară și la alte 51 peste hotare.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Cine a fost cel mai ocupat membru al Familiei Regale în 2018. A avut 518 apariții publice!
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO