Cine e Boriska, adolescentul rus pretinde că s-a născut pe Marte

Cine e Boriska, adolescentul rus pretinde că s-a născut pe Marte
Citeste mai mult despre: Boriska, Marte,
Data publicarii: 11 Octombrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
Un copil din Rusia a lăsat oamenii de știință cu gura căscată atât cu nivelul său de inteligență, extrem de ridicat, dar și cu amintirile sale despre viața pe Marte. 

Boriska Kipriyanovich, care trăiește în Volgograd, Rusia, susține că ar trăit pe planeta roșie înainte de a se renaște pe Pământ cu misiunea de a salva omenirea. 

Născut în 1996, Boriska (care înseamnă ”micul Boris”) este considerat un copil geniu. 

Mama lui este medic și spune că și-a dat seama că este special când, la nici două săptămâni după ce s-a născut, s-a ridicat singur în șezut.

Câteva luni mai târziu, acesta a început să vorbească și, până la vârsta de un an și jumătate, putea deja să citească, să deseneze și să picteze. 

La doi ani, când Boriska a ajuns la grădiniță, educatoarele au remarcat abilitățile sale uimitoare de a vorbi și a scrie, dar și memoria excelentă. 

 

Băiatul a spus în mod repetat că, înainte, a fost un pilot marțian care a călătorit pe Pământ. 

 

Mama și tatăl lui Boriske mărturisesc că nu și-au învățat copilul nimic despre spațiu, dar recunoscu că acesta vorbește des despre Marte, despre sistemul planetar și despre civilizațiile extraterestre. 

 

Oamenii de știință l-au descris drept un adolescent extrem de timid, dar cu o inteligență cu mult peste medie. Cunoștințele sale despre sistemul planetar i-a lăsat cu gura căscată pe experți din toată lumea, conform The Sun. 

 

Boriska, care acum are 25 de ani, spune că este de pe Marte și a fost trimis pe Pământ pentru a salva omenirea e un război nuclear apocaliptic.

Acesta spune că propria sa rasă, de marțieni, a fost decimată într-un conflict neclear acum mii de ani și se teme că și pământenii se îndreaptă în aceeași direcție. 

 

Acesta mai spune că nu este singurul copil din spațiu care a ajuns pe Pământ, pretinzând că mai sunt alții ca el care au fost trimiși cu misiunea clară de a salva umanitatea.

 

Acesta spune că toți cei reîncarnați se numesc ”Copiii Indigo”. Aceștia au supraviețuit războaielor marțiene și au abilități supranaturale. 

 

Conform lui Boriska, mulți marțieni sunt nemuritori și, de la vârsta de 35 de ani, nu mai îmbătrânesc. Aceștia sunt foarte înalți, foarte avansați din punct de vedere tehenologic și capabili de călătorii interstelare. 

 

”Îmi amintesc când avem 15 sau 15 ani. Marțienii duceau războaie tot timpul, iar eu trebuia să particip la raiduri aeriene alături de un prieten.

Puteam să călătorim în spațiu și timp, în nave rotunde, dar observam viața de pe Pământ din nave triunghiulare. Navele marțiene sunt foarte complicate și au capacitatea de a zbura în tot Universul”.

 

Boriska insistă că mai sunt multe de descoperit pe Terra, subliniind că Marea Piramidă din Giza ascunde secrete importante. ”Viața oamenilor se va schimba când Sfinxul va fi deschis, are un mecanism undeva în spatele urechii, nu-mi amintesc exact”, aspunea el.

 

Acesta mai spunea că marțienii respiră dioxid de carbon și dacă vor veni vreodată pe planeta noastră ar trebui să respire din tuburi alimentate cu acest gaz.

La ora actuală, Boriska nu poate fi găsit, iar jurnaliștii care au încercat să-i dea de urmă au aflat că acesta ar trăi într-un sătuc izolat din Rusia, sub protecția guvernului. 

Foto; Instagram, YouTube

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies