Cine e femeia pe care William a vrut s-o ceară de soție în repetate rânduri înainte de Kate. A fost refuzat de fiecare dată

Cine e femeia pe care William a vrut s-o ceară de soție în repetate rânduri înainte de Kate. A fost refuzat de fiecare dată
Citeste mai mult despre: Printul William, Kate Middleton,
Data: 05 Decembrie 2018
Kate Middleton spunea, într-un interviu mai vechi, că această femeie e singura care a făcut-o „geloasă”. 

Momentul în care William a avut o relație cu Isabella Calthorpe a coincis cu momentul în care s-a despărțit, pentru o perioadă de timp, de Kate Middleton. 

Tabloidele britanice – care citează surse din anturajul Prințului William – scriu că moștenitorul tronului britanic ar fi fost atât de fascinat de personalitatea Isabellei încât ar fi cerut-o de soție în repetate rânduri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prince William's exgirlfriend❓ #isabellabranson #isabellacalthorpe #cresidabonas #princewilliam

A post shared by princessleonor20051031 (@princessleonor20051031) on

Isabella, pe atunci actriță aspirantă, l-a refuzat, însă, de fiecare dată, motivând că viața la Palat nu i s-ar potrivi și că nu dorește să renunțe la „cariera" sa pentru un rol în familia regală britanică. 

Ulterior, William s-a împăcat cu viitoarea sa soție, care, potrivit acelorași surse, i-ar fi interzis să o mai vadă sau să mai vorbească vreodată cu Isabella. 

Isabella Calthorpe (38 de ani) este fiica lui John-Gough-Calthorp, fiul baronului Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe, şi a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon.

Ea e în prezent căsătorită cu moştenitorul britanic Sam Branson (33 de ani).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SamBranson and #IsabellaCalthorpe married (she turned down Wills, Sam is a billion-heir)

A post shared by socialites (@socialites) on
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO