Cine e Hope Hicks, femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus

Cine e Hope Hicks, femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus
Citeste mai mult despre: coronavirus, Donald Trump, Hope Hicks,
Data publicarii: 02 Octombrie 2020
Data actualizare: 02 Octombrie 2020
Joi noaptea, Donald Trump a anunțat pe Twitter că atât el cât și soția sa, Melania Trump, au testat pozitiv pentru coronavirus.

Președintele Statelor Unite a hotărât să facă testul după ce consiliera sa, Hope Hicks, a testat pozitiv acum câteva zile. Hicks a călătorit recent alături de Trump, la bordul lui Air Force One, pentru prima dezbatere electorală care a avut loc între acesta și candidatul din partea democraților, Joe Biden, la președinția Statelor Unite.

Medicul de la Casa Albă, Sean Conley, a confirmat diagnosticul, spunând că președintele și Prima Doamnă ”sunt amândoi bine în acest moment și vor rămâne acasă pe perioada convanlescenței”.

Hicks nu a purtat mască în timpul în care s-a aflat alături de Trump. De altfel, în timpul dezbaterii, Trump a râs de Biden pentru că acesta a purtat, precaut, mască, în încercarea de a preveni răspândirea coronavirusului. 

”O să pot mască când cred eu că e nevoie”, a spus Trump. ”El, de fiecare dat când îl văd, poartă mască”.

La dezbarea, anturajul lui Trump și-a scos masca de pe față, refuzând măștile oferite de un medic de la Clinica Cleveland, relatează Bloomberg.

Hope Hicks este cel mai tânăr director de comunicare din istoria Casei Albe. Înainte de a se alătura campaniei lui Trump din 2016, aceasta nu avea niciun fel de experiență politică.

Hicks, acum în vârstă de 31 de ani, a fost model, actriță, înainte să-și ia diploma în limba engleză la universitatea Southern Methodist. 

În februarie 2018, Hicks și-a anunțat demisia după ce a mărturisit că a spus ”minciuni nevinovate” pentru președinte și, după ce s-a dat la fund pentru câteva luni, a devenit vicepreședinte executiv la compania 21st Century Fox.  

La ora actuală, a revenit la Casa Albă, în funcția de consilier al președintelui. 

Iată câteva lucruri despre Hope Hicks:

- în adolesceță, a fost un model de succes, pozând pentru Ralph Lauren, printre alții

- ea și Trump s-au cunoscut în 2012, când ea s-a angajat la o firmă de relații publice care lucra pentru linia de modă a Ivankăi Trump

- în ianuarie 2015, Trump a chemat la el în birou, la cel de-al 26-lea etaj al clădirii Trump Tower și i-a spus că va lucra pentru campania sa prezidențială

- Trump o consideră ”spectaculoasă” și foarte naturală, iar oamenii din staff-ul acestuia spune despre Hope că este prietenoasă și loială. 

- De multe ori, ea este cea care scrie pe contul de Twitter al lui Trump ceea ce îi dictează acesta

- În timpul campaniei electorală, Hope Hicks a stat într-un apartament liber din clădirea Trump, acolo unde locuia și președintele actual

- În iunie 2017, Casa Albă a dezvăluit salariile a 377 de persoane din staff-ul lui Trump. Hicks era cel mai bine plătită, cu un salariu de 179.000 dolari

Întrebarea Mesei Rotunde: Regizorul Jesus del Cerro divulga secretele serialului VLAD

FULLSCREEN
Cine e Hope Hicks, femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies